comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de sponsorluk arayışı

04 Mart 2017, Cumartesi 10:38
Fenerbahçe'de sponsorluk arayışı

Fenerbahçe'nin UEFA'nın mali denetiminden etkilenmeme adına yeni kaynaklar bulma çabasında olduğu kaydedildi.

FutbolArena - UEFA tarafından denetim altında olan ve mali açıdan sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'de yönetimin yeni sponsorlar bulma konusunda çalışmalar yaptığı belirtildi. Sarı lacivertlilerin bu kapsamda Doğuş Grubu ile yeni bir proje üzerinde çalıştığı kaydedildi.

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe Doğuş Grubu ile basketbolda yeni bir sponsorluk konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Bu konu daha önce manşetlere taşınmış, Doğuş Grubu tarafından yalanlanmıştı. Ancak iki taraf arasında görüşmelerin yeniden başladığı ve anlaşmanın 3 yıllık olacağı yeniden gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin daha önce Ülkerspor'la yaptığının benzeri bir birleşme için çalışma yapılıyor. Doğuş ile yapılacak sponsorluk, futbolla ilgili durumu direkt etkilemeyecek. Ancak amatör branşların gideri en yüksek olan dalı erkek basketi oldukça rahatlatacak. Bu durum dolaylı olarak futbol gelirlerinin futbolda kalmasını sağlayacak.
UEFA YENİ RAPOR HAZIRLIĞINDA

Fenerbahçe, sadece basketbol sponsorluğuyla yetinmek istemiyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın futbol takımına yeni bir sponsor için kolları sıvadığı gelen haberler arasında... Yıldırım'ın bu konuyla ilgili devletin üst makamlarıyla dahi görüşmeler yapacağı ve UEFA tehlikesini tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediği öğrenildi. UEFA'nın önümüzdeki 15 gün içerisinde Türk kulüpleriyle ilgili bir rapor hazırlayacağı gelen haberler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!