comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Nani neden 20 milyon Euro'ya Çin'e satılmadı?

05 Temmuz 2016, Salı 17:55
Fenerbahçe Transfer Haberleri: Nani neden 20 milyon Euro'ya Çin'e satılmadı?

Luis Nani 8.5 Milyon Euro'ya Valencia'ya transfer olurken akıllara bir soru takıldı. Nani neden 5 ay önce Çin'e 20 Milyon Euro'ya satılmadı? Gerekçesi haberimizde...

FutbolArena Özel - Luis Nani'nin sözleşmesinde yazan 8,5 Milyon Euro çıkış maddesini ödeyen Valencia Nani'yle de anlaştı ve transferi tamamladı. 

Nani'nin sözleşmesinde "1 - 31 Haziran 2016 tarihleri arasında 8,5 Milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi vardı. Bu tarihten önce ve sonraki tüm teklifler Fenerbahçe'nin istediği seviyede olmak zorundaydı. 


Devre arası Çin takımları 20 Milyon Euro teklif ettiğinde Nani neden satılmadı?


Devre arası Çin ekipleri Nani'yi resmen istedi. 20 Milyon Euro'ya yaklaşan bonservis bedellerinin yanı sıra Nani'ye de 7-8 Milyon Euro civarı maaş teklif edildi. 
Yönetim üç kulvarda takımın yoluna devam etmesi sebebiyle futbolcuyu satmak istemese de teklifi futbolcusuna iletti. Nani de takımdan ayrılmak istemedi ve Çin'i henüz düşünmeyen futbolcu takımda kaldı.

Ardından bu transfer döneminde Valencia devreye girdi. Sözleşmeye uygun şekilde 8,5 Milyon Euro'yu ödeyerek futbolcuyu transfer ettiler. Nani Çin'e gitmek isteseydi zaten Valencia'nın verdiğinden daha fazlasını veren Çin ekipleri futbolcuyu Valencia'nın elinden kapabilirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!