comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Tayfun Korkut: 'Fenerbahçe - Beşiktaş derbisindeki olaylara şaşırmadım'

21 Nisan 2018, Cumartesi 17:29
Tayfun Korkut: 'Fenerbahçe - Beşiktaş derbisindeki olaylara şaşırmadım'

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde yaşanan olayları bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta futbol oynayan, şu anda Stuttgart'ın teknik direktörlüğünü yapan Tayfun Korkut değerlendirdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Stuttgart Teknik Direktörü Tayfun Korkut, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yaşanan olaylarla nedeniyle tatil edilen derbi hakkında konuştu. 


Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi olayları


Alman basınına konuşan Stuttgart Teknik Direktörü Tayfun Korkut, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylara şaşırmadığını, Türkiye'nin duygusal bir ülke olduğunu ve bu tarz derbilerde her zaman tehlike potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi. 

Stuttgart Teknik Direktörü Tayfun Korkut yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylara açıkçası çok şaşırmadım. Türkiye çok duygusal bir ülke. Maalesef bu tür olaylar yaşanıyor. İnsanların yaralanması tabi ki hoş değil ama bu tip derbilerde tehlike riski hep vardır. Sahaya kask ile çıkmalısınız." ifadelerini kullandı. 
 

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi gözaltı sayısı (21 Nisan 2018)


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralandığı olaylara ilişkin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 15 kişi daha gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 23'e yükseldi.
Türkiye Kupası Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!