comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ömer Çatkıç, Fenerbahçe'yi FutbolArena'ya yorumladı

28 Temmuz 2017, Cuma 16:22
Ömer Çatkıç, Fenerbahçe'yi FutbolArena'ya yorumladı

Fenerbahçe Strum Graz karşısında 2-1'lik skor avantajı ile döndü. Ömer Çatkıç, mücadele sonrasında Fenerbahçe'yi FutbolArena'ya yorumladı.

FutbolArena - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu mücadelesinde Avusturya'nın Strum Graz takımı ile karşılaştı. Temsilcimiz Avusturya deplasmanında 2-1'lik skor avantajı ile döndü.

Karşılaşma sonrasında spor yorumcusu Ömer Çatkıç, Fenerbahçe'nin Strum Graz karşısında futbolunu FutbolArena'ya yorumladı.
''AYKUT KOCAMAN ORTA ALANI DEĞİŞTİRDİ''

''Fenerbahçe'de değişen neydi? Geçen seneden 8 oyuncu vardı. Fakat orta saha kurgusunu değiştirdi Aykut Kocaman. Geçtiğimiz sezon Ozan Souza ve arkalarında Mehemt Topal oynardı. Geride Ozan, Souza ve önlerine Alper'i koydu. Alper ileriye dönük oynayan oyuncuydu. Bu donunuş bile Fenerbahçe'nin oyununun olumlu olmasına büyük sebep oldu. Kesinlikle Valbuena faktörünü atlamamak gerekiyor. Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacak. Top tutabilen, arkadaşlarına alan açabilen çok önemli bir oyuncu kazandı Fenerbahçe Turu geçen taraf mutlaka Fenerbahçe olacaktır''

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!