comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçeli Stoch için transfer itirafı

22 Haziran 2017, Perşembe 16:51
Fenerbahçeli Stoch için transfer itirafı

Fenerbahçe'de forma giyen Miroslav Stoch için ülkesinden transfer açıklaması geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Miroslav Stoch için ülkesinden transfer itirafı geldi.


Fenerbahçeli Miroslav Stoch, Nitra'ya transfer olacak mı?


Futbola Nitra takımında başlayan Miroslav Stoch için açıklama yapan kulübün genel menajeri Jozef Petrani, "Stoch'u kadromuzda görmek isteriz. Fakat o hala Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu. Menajeri ile görüşme yaptık ve takımda kalmasının zor olduğunu söyledi. Biz Stoch'u transfer etmek isteriz." dedi.

Sarı lacivertlilerle ilgili haberleri Fenerbahçe Haberleri sekmemizden takip edebilirsiniz.
 

Miroslav Stoch kimdir? Miroslav Stoch transfermarkt


27 yaşındaki Slovak futbolcu kariyerine ülkesinde başladı. 2007 yılında Chelsea'ye transfer olan futbolcu, Twente, PAOK, Al Ain ve Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi. 2010'da 5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcu bu sezon 21 resmi maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.
Fenerbahçe ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Miroslav Stoch'un transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 2,5 milyon Euro.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!