comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Miroslav Stoch takımdan ayrılıyor mu?

11 Haziran 2017, Pazar 10:25
Fenerbahçe'de Miroslav Stoch takımdan ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'nin Slovak kanat oyuncusu Miroslav Stoch'u Çekya ekiplerinden Slavia Prag transfer gündemine aldı.

FutbolArena - Fenerbahçeli Slovak futbolcu Miroslav Stoch'un takımdan ayrılması gündemde. Sarı lacivertli takım ile bir türlü beklenen verimi veremeyen Miroslav Stoch, Slavia Prag'ın yakın takibinde.


Fenerbahçe'de Miroslav Stoch takımdan ayrılıyor


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fenerbahçe'de geçen sezon fazla forma şansı bulamayan oyuncu için yeni gelişmeler yaşanıyor.


Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch için Çekya iddiası gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekipte son dönemde beklediği fırsatları bulamayan futbolcu için Slavia Prag'ın takipte olduğu belirtildi. Çek ekibinin oyuncuyu ara transfer döneminde de kadrosuna katmak istediği ancak Stoch'un o dönem Fenerbahçe'den ayrılmak istemediği için bu transferin gerçekleşmediği belirtildi.
Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.
 

Fenerbahçe'nin Miroslav Stoch ile aldığı sonuçlar


Miroslav Stoch'un forma giydiği karşılaşmalarda Fenerbahçe bu sezon hiç kazanamadı. Sarı-lacivertliler bu sezon Slovak oyuncunun forma giydiği 7 lig maçında 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe sırasıyla Stoch'un oynadığı maçlarda Başakşehir'e deplasmanda 1-0 mağlup oldu, ardından taraftarı önünde Kayserispor'la 3-3 berabere kalıp yine iç sahada Bursaspor'a 1-0 kaybetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!