comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'a, Aykut Kocaman göndermesi! 'O lafı yedirirler.'

01 Temmuz 2017, Cumartesi 19:19
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'a, Aykut Kocaman göndermesi! 'O lafı yedirirler.'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, Aykut Kocaman hakkında geçmişte söylediği sözler için sert eleştiri geldi. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın, Aykut Kocaman'ın imza töreninde tecrübeli teknik adamla geçmişte yaptığı sözlerinin bir hata olduğunu söylemesinin ardından spor kamuoyunda bu ifadeler oldukça tartışıldı. 


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a eleştiri


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktör Aykut Kocaman'ın imza töreninde "Geçmişte söylediğim sözlerin hata olduğunu." ifade etmesinin ardından Gökmen Özdenak'tan sert eleştiri geldi. A Spor'da konuşan Gökmen Özdenak, Aziz Yıldırım hakkında şunları söyledi:

"O LAFI YEDİRİRLER"
Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başına gelen herhangi bir isim değil. Uzun yıllar futbol oynamış birisi. Gol kralı olan bir futbolcu. Milli takıma hizmet veren birisi ve devamında teknik direktör oldu. Bunu yapamazsın sen. Ayıp! Bunu kimse yemez, ben yemem! Aziz Yıldırım'ın bu söylemi hepsi hikaye. İşte hayatta değişim olurmuş falan... O zaman bu kadar ahkam kesmeyeceksin. O lafı yedirirler sonra sana."
 

Aziz Yıldırım Aykut Kocaman için neler söyledi?


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise Aykut Kocaman hakkında imza töreninde şu açıklamaları yaptı:

Beraber olma ve size bunları deklara etmemin ve şu an Aykut Hoca ile yan yana olmamız, bizim hakkımızda ortaya atılan şeylerle ilgi olsun diye bir arada toplantı yapalım dedik. Değişim hepimiz için geçerlidir. İnsan yaşadığı sürece hata da yapar doğru da. Size göre hata. Bizim Aykut Hoca ile tanışmamız 1990'lı yıllara dayanır. Biz Aykut Hoca'yı 4 sene önce tanımadık. İnşallah uzun yıllar da yaşarsak bu sevgimiz beraber devam eder. İnsanlar sevdiklerine kırılabilirler, ben söyledim. Ama bizim ortak paydamız Fenerbahçe. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili son dakika gelişmelerine Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!