comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman: ''Bülent Yıldırım, Beşiktaş'ın intikamını aldı''

02 Ekim 2017, Pazartesi 09:45
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman: ''Bülent Yıldırım, Beşiktaş'ın intikamını aldı''

Fenerbahçe teknik direktörü ile hakem Bülent Yıldırım arasında Akhisarspor maçı sonrasında sert bir diyalog yaşandı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. hafta karşılaşması kapsamında çıktığı Akhisarspor deplasmanından eli boş döndü. Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe teknik direktörü ile maçın hakemi Bülent Yıldırım arasında sert bir diyalog yaşandı.


Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'dan Bülent Yıldırım'a sert tepki


Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Alper Potuk'un tartışmalı kırmızı kartı nedeni ile Akhisarspor mücadelesinin bitiş düdüğü ile solugu maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın yanında aldı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 1-0 kaybettikleri Akhisar maçı sonrası öfkeyle sahaya giren Fenerbahçe Teknik Direktörü, hakeme, "Buraya ne amaçla geldiğiniz belliydi. Beşiktaş'ın intikamını aldın" diye tepki gösterdi.

82. dakikada Alper Potuk'a gösterilen kırmızı kart nedeniyle öfkeli olan Kocaman, Yıldırım'a, "Ne gördün de Alper'e kırmızı kart verdin?" diye sordu. Hakemden, "Rakibinin ayağına bastı" cevabını alan Kocaman, tepkisini şöyle sürdürdü:
'BU SENE DE GÖREVİNİ YAPIYORSUN'

"Faulü yapan Alper değil Akhisarlı oyuncuydu, bizim lehimize faul vermeliydin. Ama sizin niyetiniz daha 1. dakikadan belliydi. Buraya ne amaçla geldiğiniz de belliydi. Beşiktaş'ın intikamını aldın."

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!