comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer Haberleri (12 Temmuz Çarşamba 2017)

12 Temmuz 2017, Çarşamba 15:07
Fenerbahçe Transfer Haberleri (12 Temmuz Çarşamba 2017)

Fenerbahçe Transfer Haberlerini FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. FB transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri sayfamızda.

FutbolArena - Fenerbahçe Transfer Haberleri konusunda anbean tüm gelişmeleri FutbolArena'da yer alan Fenerbahçe Transfer Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. FB transfer haberleri aramalarında sarı kırmızılı takımın transferde günlük gelişmelerini sizlere aktarıyoruz. Fenerbahçe'de taraftarların merakla beklediği transfer haberlerini burada bulabilirsiniz. 
 

FB Transfer haberleri - 12 Temmuz Çarşamba 2017

 

Emre Mor, Türkiye'ye transfer olacak mı?


Bein Sports'a konuşan Muzzi Özcan, "Emre konusunda teklifler var. Ama şu anda Dortmund'a konsantre. Onu bozmuyoruz. Onun düşüncesi fit olmak. 25 Temmuz'a kadar kampı var. Hocası takımda uygun görmüyorsa yeni bir adım olacak. Ama kısa vadeli bir adım olacak Hocası ve Dortmund ondan memnunlar. Ona sürekli destek veriyorlar. Çünkü Emre 6 ay içinde profesyonel oldu. Geçen sene onun için zor geçti. Emre profesyonelliği daha yeni öğreniyor. Biraz pişmesi lazım. Emre de yeteneğinin farkında. Kendisi için en doğru seçimi yapmak istiyor. Doğru bir harita çizmesini istiyoruz. Ama kulüp bir tarih vermedi. Sadece gelen tekliflerin hepsini cevap vermeden bekletiyorlar. Satılacak bir isim olsa önceden hamlede bulunurlardı."

Özcan, Emre'nin geleceği ile ilgili olarak "Eğer Borussia Dortmund ve hocası Emre'yi uygun görmezse ve gelişmesi konusunda sıkıntı yaratacaksa teklifleri değerlendireceğiz. Emre Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı yakından takip ediyor. Ama Türkiye'ye gelecekse, gideceği yer belli." diye konuştu.
 

Fenerbahçe'de gidecek oyuncular kimler?


Habertürk'ün haberine göre, Sarı-Lacivertliler Topuk Yaylası kampını tamamlamasının ardından İsviçre'ye gitti. Aykut Kocaman takımdan ayrılması beklenen Aatif, Miroslav Stoch ve Salih Uçan için son bir şans verme kararı aldı.

Lozan'daki kamp ve oynanacak hazırlık maçları teknik direktör Aykut Kocaman'ın da belirttiği gibi bazı oyuncular için son şans olacak...Başta Aatif, Stoch ve Salih gibi oyuncuların burada kendilerini göstermelerini bekleyecek.

Fenerbahçe ile ilgili son gelişmeleri Fenerbahçe Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.
 

Volkan Şen hangi takıma transfer olacak?


Süper Lig'den adı Konyaspor, Bursaspor, Sivasspor, Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Volkan Şen'in şu anda hiçbir takımdan teklif almadığı ifade edildi. NTV Spor'a konuşan Volkan Şen, "Şu anda Türkiye'den teklif aldığımız veya görüştüğümüz hiçbir kulüp yok. Çıkan haberleri gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Transferde önceliklerinin yurt dışı olduğunu söyleyen menajer Hakan Korkmaz ise "Çalışmalarımız sürüyor. En iyi seçeneğe karar vermeye çalışıyoruz" dedi.
 

Fenerbahçe, M'Baye Niang'ı transfer etti mi?


İtalya basınından Mediaset Premium sitesinin haberine göre M'Baye Niang, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Golcü oyuncu yılda 3,5 milyon Euro kazanacak.

ŞAŞIRTAN BONSERVİS DETAYI

Sarı lacivertli kulübün bu transfer için tam 18 milyon Euro ödeyeceği iddiası ise kafalarda soru işareti bıraktı. Haberdeki uçuk bonservis bedeli sarı lacivertli taraftarlara inandırıcı gelmezken, yazılanların gerçeklik payı merak konusu oldu.

FENERBAHÇE'Yİ REDDETTİĞİ DUYURULMUŞTU

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İtalyan medyası M'Baye Niang'ın transfer döneminin başından Fenerbahçe'den gelen teklifi reddetiğini yazmıştı. Menajer Mino Raiola'nın golcü oyuncuyu Everton'a transfer etmek için çaba gösterdiği öne sürülmüştü.
 

Fenerbahçe, Simon Kjaer'i Milan'a satacak mı?


Fanatik'te yer alan habere göre, Simon Kjaer konusunda Sarı- Lacivertlilerin beklediği resmi teklifin kulübe ulaştığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcu için Milan'ın, 12 milyon Euro önerdiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin ise bu transfer için Milan'da 15 milyon Euro istediği bildirildi. Tarafların pazarlıklara devam ettikleri ve parasal anlamda orta yolun bulunmasının yüksek olduğu ifade edildi. Milan'ın Gustavo Gomez'in bonservisi + para şeklinde bir teklif yapabileceği de belirtiliyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!