comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alper Potuk performansıyla hayal kırıklığı yarattı

27 Şubat 2018, Salı 09:29
Alper Potuk performansıyla hayal kırıklığı yarattı

Fenerbahçe'de Beşiktaş mağlubiyetinin yankıları devam ederken oyuna sonradan giren Alper Potuk performansıyla sınıfta kaldı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 3-1 yenilirken Alper Potuk'un oyuna girdikten sonra hiçbir katkı verememesi hayal kırıklığı yarattı.

Mücadelenin 60. dakikasında Aatif'in yerine oyuna giren Alper Potuk, girdiği andan itibaren 5 top kaybıyla oynarken hiçbir katkı veremedi.
 

Alper Potuk'un Beşiktaş derbisindeki performansı


Habertürk'ün haberine göre, son olarak Beşiktaş maçında Mathieu Valbuena'dan önce tercih edilmesine rağmen bu şansı çok kötü kullanan 26 yaşındaki futbolcu, oyuna girdikten sonra hiçbir katkı veremedi. Bu durum teknik direktör Aykut Kocaman'ı çok sinirlendirirken, takıma enerji katması ve presi yükseltmesi beklenen Alper adeta yokları oynadı. Büyük hayal kırıklığı yaratan Alper'e sosyal medyada da tepki yağdı.
 

Aykut Kocaman, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine neden müdahale etmedi?


45. dakikanın ardından soyunma odasına 1-0 önde giden Aykut Kocaman, ikinci yarının da maçın başındaki gibi başlamasını öngörüyordu. Beşiktaş'ın baskısının yine sonuç getirmeyeceğini düşünen tecrübeli teknik adam, devre arasında dinlenmiş olan oyuncularının daha dinamik ve sert başlayacağını tahmin ederek değişiklik yapmadı.
VİDA, AYKUT KOCAMAN'IN PLANLARINI YIKTI

60. dakikaya doğru oyuncu değiştirmenin daha yerinde olduğuna karar veren Aykut Kocaman, bu sebeplerden dolayı müdahale etmedi ancak Vida'nın golü bütün planları yıktı. Devre arasından Aykut Kocaman'ın beklediği gibi dönemeyen Fenerbahçe oyuncuları, ilk yarının başındaki futboldan farklı bir oyunla da karşılaşınca işler tersine döndü.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!