comScore

Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda?

03 Nisan 2017, Pazartesi 13:32
Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde karşılaşacak.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ümitlerini yitiren Fenerbahçe ile Sergen Yalçın ile iyi bir garfik yakalayan Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde karşılaşacak.


Fenerbahçe - Kayserispor maçı hangi kanalda?


Fenerbahçe elinde kalan son kulvar olan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final turu mücadelesinde Kayserispor ile 3-0'ın rövanş mücadelesinde 5 Nisan Çarşamba günü Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadele ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

2 Mart günü  Büyükşehir Belediyesi Kadir Has oynanan ve Fenerbahçe'nin Fernandao(2) ve Erkan Kaş'ın kendi kalesine attığı golle 3-0 üstünlüğü ile biten Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Fenerbahçe Kayserispor ile 5 Nisan Çarşamba günü Ülke Stadyumu'nda karşılaşacak.


Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası performansı


Ziraat Türkiyesi C grubunda Gençlerbirliği, Menemen Belediyespor, Amed Sportif ile eşleşeyen Fenerbahçe gruptan 11 puanla 2.sırada bir üst tura çıkmayı başardı.

Son 16 turu mücadelesinde Vodafone Arena'da Beşiktaş ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini Robin van Persie'nin golü ile 1-0 eleyerek adını Çeyrek Final'e yazdırmıştı.


Kayserispor'un Ziraat Türkiye Kupası performansı

 

Ziraat Türkiyesi D grubunda Beşiktaş, Boluspor, Darıca Gençlerbirliği ile eşleşen Kayserispor gruptan 8 puanla 2. sırada bir üst tura çıkmayı başardı.

Son 16 turu mücadelesinde Gençlerbirliği ile eşleşen Kayserispor rakibini 3-2'lik skorla elerken adını Çeyrek Final mücadelesine yazdırdı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!