"CÜNEYT ÇAKIR'IN DOĞRU DÜRÜST BİR MAÇI YOK"
Merkez hakem komitesi (MHK) eski başkanı Bülent Yavuz'a bu soruyu sorduk. Yavuz, "Hakem Cüneyt Çakır olur. Neden derseniz, 11. haftaya geldik Cüneyt'in bir tane bile elle tutulur maçı yok." ifadelerini kullandı.
Cüneyt Çakır'ın ligin ilk haftasında Beşiktaş maçını yönettiğini hatırlatan Yavuz, "O maçta da önemli bir hata yapmıştı. Onun dışında Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor zaten yönetemiyor. Dolayısıyla böyle klas bir hakemin bu haftaya kadar ciddi maçı yok. Bu yüzden maçı kesinlikle Cüneyt Çakır yönetir." dedi.
Cüneyt Çakır dışında başka bir alternatifin örneğin Mete Kalkavan'ın maçı yönetip yönetemeyeceği ile ilgili soruya da Yavuz, "Yok yok, başka bir alternatifi yok. Kesinlikle Çakır yönetir" cevabını verdi.

