comScore

Fatih Tezcan kimdir, kaç yaşında? Fatih Tezcan Atatürk paylaşımı (Fatih Tezcan aslen nereli?)

25 Mayıs 2018, Cuma 22:59
Fatih Tezcan kimdir, kaç yaşında? Fatih Tezcan Atatürk paylaşımı (Fatih Tezcan aslen nereli?)

Fatih Tezcan kimdir? Fatih Tezcan kaç yaşında? Fatih Tezcan aslen nereli? Fatih Tezcan Atatürk hakkında ne paylaşım yaptı? Fatih Tezcan ne iş yapıyor? Fatih Tezcan sosyal medyada neden gündem oldu? Fatih Tezcan tutuklanacak mı?

Fatih Tezcan kimdir, kaç yaşında? Fatih Tezcan ne iş yapıyor? Fatih Tezcan aslen nereli? Fatih Tezcan doğum tarihi kaç? Fatih Tezcan Atatürk hakkında nasıl bir paylaşım yaptı? Fatih Tezcan tutuklanacak mı? Fatih Tezcan Twitter tutuklanma çağrısı gündem oldu. 


Fatih Tezcan Atatürk hakkında ne paylaştı?


Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin katıldığı bir program Kuran-ı Kerim okunurken dua etmesini eleştiren Tezcan, paylaştığı tweetinde, “Kur'an-ı Kerîm için HÂŞÂ ‘Arap uydurması' diyen bir Ataist'in kurduğu partinin Cumhurbaşkanı Adayı'nı ve yöneticilerini, ip gibi sıraya dizilip yalandan da olsa ellerini açıp Kur'an-ı Kerîm okutmak ve dinlemek zorunda bırakan Mücahid Cumhurbaşkanı'nın adıdır Recep Tayyip Erdoğan!” ifadelerini paylaştı.
 

Fatih Tezcan kimdir, kaç yaşında? Fatih Tezcan hayatı? Fatih Tezcan evli mi?


Fatih Tezcan 1976 yılında İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. Fatih Tezcan'ın desi Osmanlı muhaciridir. Fatih Tezcan, Behçel Kemal Çağlar Lisesi'nden 1993'te mezun oldu. Akerliğini Isparta, Çanakkale ve Siirt'te yaptı. 
Fatih Tezcan, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümünü kazandı ancak okulun 2. yılında ailevi nedenlerden doları okulu bıraktı. 
Fatih Tezcan, 1999'da Türkiye'nin ilk online islami platformlarından birinde yöneticilik yaptı. 2003'te Güzin Hanım ile evlendi. 2 erkek çocuğu ve 1 kızı oldu. 2007 yılında ise boşandı. 2011 yılında Ümmü Gülsüm ile evlendi ve 2 kız çocuğu dünyaya geldi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!