comScore

Fabio Capello'yu Çin'den kovdular

28 Mart 2018, Çarşamba 17:37
Fabio Capello'yu Çin'den kovdular

Çin Ligi takımlarından Jiangsu Suning üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Fabio Capello ile yollarını ayırdı. 

FutbolArena Dış Haberler - Çin Ligi'nde Jiangsu Suning kulübü teknik direktör Fabio Capello ile yollarını ayırdı. Ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Çin kulübünün yönetimi bu sonuçların ardından İtalyan teknik adamla yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. 

Çin'de Jiangsu Suning kulübünün başına geçmeden önce Rusya Milli takımını çalıştıran ve bir süre teknik direktörlüğe ara veren Capello, Haziran ayında Jiangsu Suning ile senelik 8 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. 
Fabio Capello'nun takımı Jiangsu Suning ise bu sezona istediği gibi başlayamadı. Jiangsu Suning ligin ilk haftasında deplasmanda Zhicheng'i 3-1 mağlup ettikten sonra kendi sahasında Beijing Guan'a 2-1 yenildi ve deplasmanda Lifan'a 4-1 mağlup oldu. Üst üste alınan yenilgilerin ardından Çin kulübünün yönetimi Capello ile yollarını ayırarak bunu resmi internet sitesinden de açıkladı. 

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!