comScore

Ezhel neden ve ne zaman tutuklandı? (Ezhel kimdir, kaç yaşında, nereli? Ezhel'in şarkıları neler?)

24 Mayıs 2018, Perşembe 19:43
Ezhel neden ve ne zaman tutuklandı? (Ezhel kimdir, kaç yaşında, nereli? Ezhel'in şarkıları neler?)

Son dakika! Ezhel tutuklandı! Ünü rapçi Ezhel cezaevine gönderildi. Rap dinleyenler ve rap severler Ezhel'in tutuklanmasının ardından Ezhel'in ne zaman ve neden tutuklandığını merak etmeye başlarken, Rap müziğine yabancı olanlar ise sosyal medyada bir anda gündem olan Ezhel'in tutuklandığını öğrenince Ezhel'in kim olduğunu merak etmeye başladı. Ezhel kimdir, kaç yaşında, nereli ve Ezhel'in müzikleri neler? Ezhel'in hayatına dair tüm bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FubolArena - Ünlü rapçi Ezhel tutuklandı. Son dakika Ezhel tutuklandı! Ezhel adıyla tanınan Sercan İpekçioğlu'nun tutuklanması sosyal medya ve internet ortamında gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişmelerin ardından Ezhel'e noldu ve Ezhel niye tutuklandı? sorularına yanıt arayanlar, Ezhel adıyla tanınan Serkan İpekçioğlu'nun kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki Ezhel (Serkan İpekçioğlu) niye tutuklandı? Ezhel (Serkan İpekçioğlu) ne zaman tutuklandı? Müzik dünyasında Ezhel adıyla tanınan (Serkan İpekçioğlu'na) dair son dakika haberleri ve Ezhel kimdir, kaç yaşında, nereli ve Ezhel'in hayatına dair bilmek istediğiniz her şey haberimizin devamında. 

Müzik dünyasında Ezhel adıyla tanınan Serkan İpekçioğlu'nun neden tutuklandığı belli oldu. Ezhel'in bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımına teşvik ettiği gerekçesiyle göz altına alınmasının ardından savcılık tarafından başlatılan soruşturma sonrasında cezaevine gönderildiği öğrenildi. Hürriyet'in haberine göre emniyette hakkındaki suçlama ile ilgili sorgulanan İpekçioğlu, adliyeye sevk edildi. Savcılıkta da sorgulanan İpekçioğlu, tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkeme İpekçioğlu'nu, "Uyuşturucu kullanımını özendirmek ve kolaylaştırmak" suçlamasıyla tutuklayarak cezaevine gönderildi. 
Peki Ezhel kimdir? Ezhel kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Ezhel'in şarkıları neler? Ezhel adıyla tanınan Serkan İpekçioğlu'nun hayatına dair bilmeniz gerekenlere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 


Ais Ezhel kimdir?


Sahne adıyla Ezhel (Ais Ezhel) olarak bilinen Ömer Sercan İpekcioğlu 1 Temmuz 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlk albümünü 2017 yılının mayıs ayında çıkartan Ais Ezhel, yaptığı müziğin türünü "Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlıyor. Ankara'da yaşadığı mahalle kültürünü şarkılarında yansıtan Ezhel, kısa süre içerisinde milyonlar tarafından dinlenmeye başlandı. Geleneksel kültürle evrensel bir kalite yakalayan Ezhel, küçük yaştan itibaren rap müzikle ilgilenmeye başladı. Rap'in yanında Reggae tarzı müzik yapmaktadır

EZHEL'İN ŞARKILARI

01-Alo (Produced by Bugy)
02-Geceler (Produced by Bugy)
03-Benim Derdim (Produced by Ezhel, Bugy)
04-İyi Bil (Produced by Dj Artz, Ezhel, Bugy)
05-Nefret (Produced by Bugy)
06-Şehrimin Tadı (Produced by Bugy)
07-Hayır (Produced by Bugy)
08-Alışamadım (Produced by Bugy,Ezhel)
09-Küvet (Produced by Ezhel)
10-Derman (Produced by Dj Artz, Ezhel)
11-Bazen (Produced by Ezhel, Bugy)
12-Esrarengiz (Produced by Ezhel)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!