comScore

Ezhel beraat etti (Ezhel kimdir, Ezhel neden tutuklandı?)

19 Haziran 2018, Salı 11:41
Ezhel beraat etti (Ezhel kimdir, Ezhel neden tutuklandı?)

Son dakika! Uyuşturucu kullanımına özendirmek suçundan 10 yıla kadar hapis istemi ile yargılanan ünlü rapçi Ezhel çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

FutbolArena - Geçtiğimiz günlerde tutuklanan ünlü rapçi Ezhel beraat etti. Uyuşturucuyu özendirmek suçundan tutuklu yargılanan ünlü rapçi Ezhel ilk duruşmada beraat etti. Sosyal medya hesaplarından söylediği şarkılarda uyuşturucu kullanımına özendirdiği gereçkesi ile tutuklanan ünlü rapçi Ezhel bir süredir tutuklu bulunuyordu. Ezhel kimdir? Ezhel neden tutuklandı? Ezhel ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.


Rapçi Ezhel neden tutuklandı?


Uyuşturucuyu özendirme suçundan tutuklu bulunan rapçi Ezhel hakkında mahkeme kararını verdi. Ezhel çıkarıldığı ilke mahkeme tarafından beraat ettirildi. Ünlü rapçinin sosyal medya üzerinden uyuşturucu kullanımına özendirdiği yönündeki videolar nedeni ile tutuklanmasına bir çok sosyal medya kullanıcı tarafından tepki gösterilmişti.

'Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını koylaşlaştırma' suçundan 10 yıl hapis istemi ile yargılanan Ezhel çıkarıldığı ilk mahkeme tarafından beraat ettirildi.


Ais Ezhel kimdir? Ezhel şarkıları (DİNLE)


Sahne adıyla Ezhel (Ais Ezhel) olarak bilinen Ömer Sercan İpekcioğlu 1 Temmuz 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlk albümünü 2017 yılının mayıs ayında çıkartan Ais Ezhel, yaptığı müziğin türünü "Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlıyor. Ankara'da yaşadığı mahalle kültürünü şarkılarında yansıtan Ezhel, kısa süre içerisinde milyonlar tarafından dinlenmeye başlandı. Geleneksel kültürle evrensel bir kalite yakalayan Ezhel, küçük yaştan itibaren rap müzikle ilgilenmeye başladı. Rap'in yanında Reggae tarzı müzik yapmaktadır
EZHEL'İN ŞARKILARI

01-Alo (Produced by Bugy)
02-Geceler (Produced by Bugy)
03-Benim Derdim (Produced by Ezhel, Bugy)
04-İyi Bil (Produced by Dj Artz, Ezhel, Bugy)
05-Nefret (Produced by Bugy)
06-Şehrimin Tadı (Produced by Bugy)
07-Hayır (Produced by Bugy)
08-Alışamadım (Produced by Bugy,Ezhel)
09-Küvet (Produced by Ezhel)
10-Derman (Produced by Dj Artz, Ezhel)
11-Bazen (Produced by Ezhel, Bugy)
12-Esrarengiz (Produced by Ezhel)

Aktüel Haberler hakkında tüm gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!