comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Şenol Güneş Karabükspor maçı sonrası soyunma odasına geldi

10 Şubat 2017, Cuma 21:33
Şenol Güneş Karabükspor maçı sonrası soyunma odasına geldi

Beşiktaş'ta Karabükspor maçında cezalı olan teknik direktör Şenol Güneş, müsabaka bitiminden 15 dakika sonra yasak prosedürüne uygun bir şekilde temsilci kontrolüyle soyunma odasına girdi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta, Ziraat Türkiye Kupası'nda olaylı geçen Fenerbahçe derbisinin ardından 1 maçlık ceza alan Şenol Güneş, Karabükspor karşılaşmasını tribünden takip etti. 


Şenol Güneş Karabükspor maçı sonrası futbolculara moral verdi


Karabükspor karşılaşmasını tribünden talip eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç bittikten sonra 15 dakika sonra yasak prosedürüne uygun temsilcinin kontrolünde soyunma odasına girdi.

Tecrübeli teknik adamın soyunma odasına girdikten sonra "İyi olmadı. Yeteri kadar iyi oynamadık ama moralinizi bozmayın. Uzun bir yol. Hep beraber Telafi ederiz" dediği öğrenildi.
TAMER TUNA NELER SÖYLEDİ?

Beşiktaş yardımcı antrenörü Tamer Tuna'nın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"BİZ GÜCÜMÜZÜ BİLİYORUZ."

"Güçlü özelliklerimizi bu maçta ortaya koyamadık. Rakibe bir şey söylemek istemiyorum ama atak ve hücuma çıkışlarda biraz daha arzulu, istekli olabilirdik. Bu bizim güçlü yanımızdı. Çok orta yaptık, hücum bölgesine fazla gittik ama istekli olamadık. Biz gücümüzü biliyoruz. Devam edeceğiz."

"PLANLARIMIZ VARDI AMA..."

"Oyuna çok detaylı girmek istemiyorum. Teknik olarak buradayım. Bu yüzden detaylara girmek istemiyorum. Oyun anlamında zaten maçtan önce planladıklarımız vardı. Her türlü senaryoyu hazırladık ama etkinliğimizi ve gücümüzü tam anlamıyla ortaya koyamadık."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!