comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın serilerini bitiren hakem Tolga Özkalfa

10 Mayıs 2015, Pazar 22:39
Beşiktaş'ın serilerini bitiren hakem Tolga Özkalfa

Beşiktaş'ın, Tolga Özkalfa ile puan kaybettiği son 3 maçta yakaladığı serileri de sona erdi. 

FutbolArena Detay - Beşiktaş'ın, Tolga Özkalfa ile puan kaybettiği son 3 maçta yakaladığı serileri de sona erdi. 

Beşiktaş, Gaziantep ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara alırken 3 maçlık galibiyet serisi de sonlanmış oldu. Siyah-beyazlılar, hakem Tolga Özkalfa ve yardımcılarının hatalarının konuşulduğu maçta 3 puanı alamayınca lider girdiği haftayı 3. sırada tamamladı. 
Beşiktaş'ın Tolga Özkalfa yönetiminde oynadığı Gaziantep maçında aldığı beraberlikle 3 maçlık galibiyet serisi sonlanırken Özkalfa ile puan kaybettiği son 3 maçta da serilerinin sonlanması dikkat çekti. 
Beşiktaş'ın geçen sezon 28 Mart 2014'te Karabük ile oynayıp 1-0 kaybettiği maçta da düdük çalan isim Tolga Özkalfa'ydı ve siyah-beyazlıların 4 maçlık yenilmezlik serisi o mücadeleyle sonlanmıştı. 

Bir diğer seri sonu da Galatasaray ile 27 Ocak 2013'te oynanan ve Tolga Özkalfa'nın yönetiği maç sonunda geldi. Sarı-kırmızılı rakibine 2-1 yenilen Beşiktaş, o karşılaşma öncesi tam 11 maç üst üste mağlup olmamıştı ama Tolga Özkalfa yönetimindeki maçı kaybedince bu başarılı serisi sona erdi. 

Beşiktaş'ın, Gaziantep beraberliğiyle Tolga Özkalfa yönetimindeyken kazanamadığı son 3 maçta da serileri son bulmuş oldu.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!