comScore

Bursaspor Bursaspor

Sow, Bursaspor'da ilk golünü Göztepe'ye attı (İZLE)

15 Nisan 2018, Pazar 18:06
Sow, Bursaspor'da ilk golünü Göztepe'ye attı (İZLE)

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Moussa Sow, transferinden aylar sonra ilk golünü Göztepe'ye attı. Sow'un Göztepe'ye attığı golü haberimizde bulabilirsiniz.

FutbolArena - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Göztepe'ye 2-1 mağlup olurken, Senegalli yıldızı Moussa Sow'un attığı ilk gol ile teselli buldu.
 

Moussa Sow'un Göztepe'ye attığı gol izle


Göztepe'nin 2-0 önde olduğu 72. dakikada Moussa Sow, Mikel Agu'nun yerine oyuna girdi. 87. dakikada rövaşata deneyen Moussa Sow, istediği vuruşu yapamadı. Ayağa kalktıktan sonra Gheorghe Grozav'ın şutunda topu bir anda önünde bulan Moussa Sow, Göztepe ağlarını sarstı. Bu sezon sakatlık belasından kurtulamayan Senegalli yıldız, Bursaspor formasıyla ilk golünü Göztepe'ye attı. Rövaşatayı ıska geçen Sow, geçen sezon Fenerbahçe'de oynarken bu tip golleriyle çok konuşulmuştu.

SOW'UN GÖZTEPE'YE ATTIĞI GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

Moussa Sow'un golleri


Moussa Sow devre arası transfer döneminde Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ahli FC Dubai'den Bursaspor'a kiralık olarak geldi. Aradan geçen süreçte 7 resmi maça çıkan Sow, yeşil beyazlı formaya sakatlık sorunu nedeniyle geç adapte oldu. 2016-17 sezonunu ise Fenerbahçe'de geçiren geçiren Moussa Sow, 37 maçta 15 gol ve 3 asist kaydederek yıldızlaşmıştı.
Son dakika Bursaspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!