comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı Pepe için Ömer Çatkıç'ın yorumu

07 Ağustos 2017, Pazartesi 12:37
Beşiktaşlı Pepe için Ömer Çatkıç'ın yorumu

Beşiktaş'ın Süper Kupa mücadelesinde Atiker Konyaspor karşısında 2-1'lik skorla kupayı kaybetmesinin yankıları sürerken eski futbolcu ve yorumu Ömer Çatkıç, FutbolArena'ya önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş, 2016-2017 sezonu öncesi Süper Kupa mücadelesinde Atiker Konyaspor'a 2-1 kaybederek kupayı müzesine götüremedi.

Siyah-Beyazlılar, yeni futbol sezonunun ilk resmi mücadelesine çıktığı Atiker Konyaspor maçında iyi sinyaller vermedi. Futbol yorumcusu Ömer Çatkıç, Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor karşısındaki futbolunu ve son durumu değerlendirdi.
Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor karşısında etkisiz kaldığını gördük. Bunu neye bağlıyorsunuz?

Beşiktaş'ta anlamlandıramadığım tek nokta var.Talisca'nın oynamadığı zaman 10 numara pozisyonuna Oğuzhan da oynasa Tolgay da oynasa katkı veremiyor. Bu iki oyuncu iç orta saha gibi oynuyor. Görev dağılımları net olarak ortaya çıkmadı. Şenol Güneş'ten bu bakımdan 4-4-2 oynamasını beklerdim. Cenk-Negredo veya Cenk-Mustafa Pektemek ikilisiyle çıkılması daha iyi olabilirdi. Beşiktaş bu sebepten dolayı etkisiz kaldı.
 

Beşiktaş'ta bir sağ bek problemi söz konusu. Gökhan Gönül 3 ay yok. Sizce bu noktaya transfer yapılmalı mı?


Beşiktaş mutlaka sağ bek transferine ihtiyacı var. Gökhan Gönül'ün saakatlığının 3 ay süreceği söyleniyor. Bu önemli bir zaman. Transfer dönemi devam ederken ve de zaman varken bu takviye yapılmalı. Çünkü Gökhan Gönül'ün sakatlığı devam ederse Şenol Güneş'in Adriano'yu sağ beke kaydırması gerekecek. O zaman da beklenilen katkıyı sağ bekten alınmayabilir.

Beşiktaş'ta yeni transfer Pepe'yi nasıl buldunuz?

Pepe ile ilgili herkesin beklentisi çok yüksekti. Herkes sebep olduğu penaltıyı konuşuyor. Ancak benim için önemli olan şuydu; neredeyse maç içerisinde 5-6 defa oyun kurmak isterken ayağındaki topu rakibe gönderdi. En çok hayal kırıklığı yaratan nokta buydu benim için. Bunun dışında pozisyon bilgisi olarak arkadaşlarını yönlendirmesi bakımından lider bir oyuncu görüntüsü verdi. Penaltıya sebep olsa da dünya çapında bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!