comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı Denys Boyko'ya Steaua Bükreş talip

04 Şubat 2018, Pazar 13:10
Beşiktaşlı Denys Boyko'ya Steaua Bükreş talip

Beşiktaş'ın yedek kalecisi Denys Boyko'ya Romanya Ligi'nin güçlü ekiplerinden Steaua Bükreş talip oldu.

FutbolArena Dış Haber - Beşiktaş'ın yedek kalecisi Denys Boyko'ya Romanya Ligi'nin güçlü ekiplerinden Steaua Bükreş talip oldu. Beşiktaş yönetimi daha önce Boyko'nun transferi için Belçika temsilcisi Club Brugge ile transfer görüşmesi gerçekleştirmiş ancak transfer sonuçlanmamıştı.


Beşiktaş'ta Denys Boyko'ya Steaua Bükreş talip


Beşiktaş'ın yedek kalecisi Denys Boyko'ya Romanya Ligi'nin güçlü ekiplerinden Steaua Bükreş talip oldu. Romanya Ligi'nin köklü ekiplerinden Steaue Bükreş, Beşiktaşlı Boyko'yu transfer gündemine aldı. Rumen basınında yer alan habere göre, Steaua Bükreş, Beşiktaş'tan kaleci Denys Boyko'yu kiralamak için görüşmelere başladı.

''BEŞİKTAŞ BOYKO'NUN MAAŞ YÜKÜNDEN KURTULMAK İSTİYOR''
Rumen basınınn iddiasına göre Beşiktaş yönetimi Boyko'nun maaş yükünden kurtulmak isterken, Steaua Bükreş ekibi Boyko'nun maaşının belli bir bölümünü karşılayıp kalan bölümün Beşiktaş tarafından ödenmesini istiyor.

ROMANYA'DA TRANSFER DÖNEMİ DEVAM EDİYOR

Romanya'da transfer döneminin 19 Şubat'a kadar devam etmesi nedeni ile Steaua Bükreş, Beşiktaş ile anlaşması halinde Boyko'yu sezon sonuna kadar kadrosuna katabilecek. 


Beşiktaş kiraladığı Denys Boyko'da pürüz


Beşiktaş Kulübü geçtiğimiz günlerde yedek kaleci Denys Boyko'nun Club Brugge takımına transferi için görüşmelere başlandığı bildigi KAP'a gönderilen yazıda bildirilmişti. Dış basında yer alan habere göre, Denys Boyko'nun Club Brugge'e transferinde pürüz çıktı.

Beşiktaş'ın Club Brugge'e kiralamak için görüşmelere başlandığını açıkladığı Denys Boyko, kulüplerin anlaşmaması sonucu geri döndü.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!