comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı Cenk Tosun için Rıdvan Dilmen'den ilginç tespit

18 Ekim 2017, Çarşamba 22:37
Beşiktaşlı Cenk Tosun için Rıdvan Dilmen'den ilginç tespit

Rıdvan Dilmen, Cenk Tosun'un Monaco performansını yorumlarken, şahane bir seviyeye ulaştığını ancak limitinin sonuna geldiğini söyledi.

FutbolArena - Beşiktaş'ın Monaco deplasmanında elde ettiği zaferi TRT Spor canlı yayınında yorumlayan Rıdvan Dilmen, maça damgasını vuran Cenk Tosun'a övgüler yağdırdı. Usta yorumcu, teknik direktör Şenol Güneş için de iddialı sözler sarf etti.
 

Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş, Cenk Tosun ve Şenol Güneş açıklamaları


TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında Rıdvan Dilmen'in yaptığı yorumların satırbaşları şu şekilde:

"CENK HEPİMİZİ YANILTTI"
"Monaco kalecisi Subasic biraz kırık galiba. Cenk'ten her türlü gol yedi. Cenk Tosun, Türkiye'de ne kadar futbol adamı varsa hepimizi yanılttı. Hiç kimse böyle bir çıkış beklemiyordu."

"CENK LİMİTİNİN SONUNA ULAŞTI"

"Cenk Tosun 180'le gidiyor artık, limitinin sonuna ulaştı. Daha ne yapacak, uçacak mı? Cenk Tosun şahane bir seviyeye ulaştı. Bundan daha fazlasını yapabileceğini sanmıyorum. İnşallah beni yanıltır. Negredo uçağa binerken ben oynarım diye düşünüyordu ama karşısında çok sert bir Cenk Tosun buldu."

"ŞENOL GÜNEŞ TARİH YAZDI"

"Artık bir Şenol Güneş gerçeği vardır. Türk futbolunda tarih yazmış, yeni bir ekol getirmiştir. 8 puanlık farka rağmen Beşiktaş hala şampiyonluğun ciddi adayıdır. Ama mesela Şenol Güneş'e buradan bir şeyler söyledim, hemen bana Şeytan dedi. Biz kimseye saygısızlık yapmayız."

"MEDEL İLK FIRSATTA SATILIR"

"Beşiktaş transferlerde bu sefer 4'te 1 isabet sağladı. Sadece Pepe tuttu. Mesela Medel ilk fırsatta satılır. Para veren olursa hemen gönderirler."

GALATASARAY - FENERBAHÇE DERBİSİ YORUMU

"Fenerbahçe, Galatasaray'a yenilir ve 11 puan geriye düşerse psikolojik olarak toparlayamaz. Futbolculuğumda bunu yaşadım. Tabii lig uzun maraton, Galatasaray da puan kaybedecektir. Ama Aykut Kocaman, Galatasaray maçı öncesi tarzının dışına çıktı. Normalde böyle iddialı sözler söylemezdi."

Beşiktaş ile ilgili tüm gelişmeleri Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!