comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın ilgilendiği Bas Dost nasıl bir futbolcu? (Bas Dost kimdir, Bas Dost golleri)

15 Haziran 2018, Cuma 00:22
Beşiktaş'ın ilgilendiği Bas Dost nasıl bir futbolcu? (Bas Dost kimdir, Bas Dost golleri)

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcu Bas Dost'a 4 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Beşiktaş'ın ilgisindeki Bas Dost nasıl bir futbolcu? Bas Dost kimdir? Bas Dost kaç gol attı? Bas Dost'un bonservisi elinde mi? Bas Dost kaç gol attı? Bas Dost golleri. Beşiktaş'ın son dakika Bas Dost transferi ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş transfer çalışmaları kapsamında Portekiz'in Sporting Lizbon takımı ile olan sözleşmesini tek taraflı fesih eden Hollandalı golcü oyuncu Bas Dost ile ilgilendiği iddia edildi. Beşiktaş, Bas Dost'u mu transfer ediyor? Bas Dost kimdir? Bas Dost nasıl bir futbolcu? Tüm bu sorularınızın cevap haberimizde.


Beşiktaş'tan son dakika Bas Dost transferi hamlesi


Geçtiğimiz sezonlarda Sporting Lizbon forması altında başarılı bir süreç geçiren Bas Dost yaşanan vahim olay sonrasında Portekiz ekibi ile olan sözleşmesini fesih etmişti. Bas Dost idmanda Portekizli taraftarların saldırısına uğamış ve bu olay sonrasında Hollandalı futbolcu kulübü ile bağlarını koparmıştı.


Beşiktaş, Bas Dost'u mu transfer etti?


Yayıncı kuruluş BeIN Sports'un son dakika haberine göre, Beşiktaş'ın sözleşmesi elinde olan Hollandalı golcü oyuncuya transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Habere göre, Beşiktaş, Hollandalı golcü oyuncu Bas Dost'a yıllık 4 milyon Euro'dan sözleşme teklifinde bulundu. Beşiktaş'ın transfer teklifinde bulunduğu Bas Dost nasıl bir futbolcu? Sizler için Bas Dost'un geçmiş yıllardaki kariyer performansını derledik.


Bas Dost geçen sezon kaç gol attı?


29 yaşındaki Hollandalı golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon ekibi ile 49 karşılaşmada 4,026 dakika süre alırken takımı adına 34 gol, 7 asistlik başarılı bir performans sergilemişti.

Kariyerinde Wolfsburg, Heerenveen, Almelo gibi önemli kulüplerde forma giyen Bas Dots kariyeri boyunca çıktığı 370 karşılaşmada 28,867 dakika süre alırken bu süreçte 195 gol, 45 asistlik başarılı bir grafik sergiledi.
Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!