comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'a Gustavo Gomez transferinde Milan'dan cevap!

28 Haziran 2017, Çarşamba 01:42
Beşiktaş'a Gustavo Gomez transferinde Milan'dan cevap!

Beşiktaş'ın daha önceden gündemine gelen Gustavo Gomez hakkında İtalyan basınından son derece çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın stoper transferinde çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, İtalyan basınından sıcak bir iddia gündeme düştü. Siyah beyazlıların daha önce de listesinde yer alan Milan'ın başarılı savunma oyuncusu Gustavo Gomez'le ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. 
 

Beşiktaş'ta Gustavo Gomez transfer iddiası


Beşiktaş yeni sezonda kadrosuna kaliteli bir stoper transfer etmek için girişimlerini tüm hızıyla sürdürürken, Sky Italia'dan sansasyonel bir iddia geldi. Beşiktaş'ın daha önce de gündemine gelen Milan'ın savunma oyuncusu Gustavo Gomez için 10 milyon euro bonservis teklif ettiği fakat teknik direktör Vincenzo Montella'nın yıldız futbolcunun takımda kalmasını istemesinden dolayı bu önerinin reddedildiği öne sürüldü. 

TEKLİF 27 HAZİRAN SALI AKŞAMI!
Sky Italia'nın haberine göre; Beşiktaş yönetimi 27 Haziran Salı akşamı Milan'ın kapısını çalarak Gustavo Gomez için 10 milyon euro bonservis teklifinde bulundu fakat Milan yönetimi bu öneriyi teknik direktör Vincenzo Montella'nın raporu doğrultusunda kabul etmedi. 


Gustavo Gomez kimdir, transfermarkt değeri


Milan'da forma giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Gustavo Gomez, Paraguaylı ve 1.85 boyuna. Milan'a, Arjantin'in Lanus takımından transfer oldu. Paraguaylı futbolcu geçtiğimiz sezon Milan formasıyla Serie A'da 18 maça çıktı. Kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Gustavo Gomez'in transfermarkt piyasa değeri ise 5 milyon euro olarak gösterildi. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!