comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Akhisar maçı öncesi rotasyon kararı ve ilk 11 tercihleri

19 Şubat 2017, Pazar 00:16
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Akhisar maçı öncesi rotasyon kararı ve ilk 11 tercihleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'inde büyük ölçüde karar verdi. Tecrübeli teknik adamın rotasyona gideceği maçta sahaya süreceği 11'in detaylarına FutbolArena ulaştı. 

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Vodafone Arena:'da Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ilk 11'ini yavaş yavaş şekillendirmeye başladı.

Hafta arası UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Hapoel Beer Sheva'yı 3-1 mağlup ederek moral bulan siyah beyazlılar, ligde de Akhisar Belediyespor'u yenerek şampiyonluk yarışında geçtiğimiz hafta Karabükspor deplasmanında aldığı mağlubiyeti telafi etmek istiyor. 


Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor maçı ilk 11'i nasıl olacak?


Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş hafta arasında oynanan Hapoel Beer Sheva maçında sakatlanan savunma oyuncusu Mitrovic'in yerine stoperde hangi futbolcuyu oynatacağı büyük merak konusu olurken, tecrübeli teknik adamın daha önce de bu mevkide forma giyen ve hafta arası Hapoel Beer Sheva maçında başarılı bir performans sergileyen Necip Uysal'a yine 11'de şans vermesi beklenirken, son antrenmanda ise farklı bir kadro denedi. 


Beşiktaş'ta Akhisar maçında Mitrovic'in yerine kim oynayacak?


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mitrovic'in Avrupa Ligi'nde oynanan Hapoel Beer Sheva maçındaki sakatlığından dolayı savunmada Atınç'a görev verecek. Tecrübeli teknik adam Ersan Gülüm'ü tam anlamıyla hazır olmadığı gerekçesiyle kadroda düşünmüyor. 
ŞENOL GÜNEŞ'TEN SON TAKTİK ANTRENMANDA DEĞİŞİKLİK

Şenol Güneş'in Akhisar maçı öncesi kararsız kaldığı bölge ise orta saha oldu. Hapoel Beer Sheva maçında başarılı bir performan sergileyen Necip Uysal'ın Akhisar maçında da oynama ihtimali bulunurken, son taktik antrenmanda ise kararını değiştiren tecrübelik teknik adam Atiba'nın yanında Oğuzhan'a görev verdi. 


Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor maçında kadroda rotasyon olacak mı?


Beşiktaş'ta yüksek ateşle oynayna ve sarı kart sınırında bulunan Gökhan Gönül'ün Akhisar Belediyespor maçında dinlendirilmesi beklenirken teknik direktör Şenol Güneş, son taktik antrenmanda yıldız futbolcuyu 11'de oynattı. Buna göre eğer yeni bir karar verilmediği takdirde Akhisar maçında siyah beyazlılar ideal kadrosuyla sahada olacak. 

BEŞİKTAŞ'IN AKHİSAR MAÇI İLK 11'İ:

Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!