comScore

Benfica Benfica

Benfica kulüp binasına polis baskını! Avukat tutuklandı

06 Mart 2018, Salı 23:32
Benfica kulüp binasına polis baskını! Avukat tutuklandı

Benfica kulüp binası yolsuzluk soruştuması kapsamında ikinci kez aranırken, yetkililer kulüp avukatını tutukladı.

FutbolArena Dış Haberler - Portekiz ekibi Benfica'da deprem etkisi yaratan gelişmeler yaşandı. Kulüp binasına baskın düzenleyen polis, yolsuzlukluk soruşturmasını genişletti.
 

Benfica yolsuzluk mu yaptı?


Portekiz basınından Record'un haberine göre yolsuzluk soruşturması gerekçesiyle Portekiz polisi Benfica kulüp binasında bir kez daha arama yaptı. Soruşturmayı engellemekle suçlanan ve rüşvet teklif ettiği iddia edilen kulüp avukatının tutuklandığı bildirildi.

İlk olarak Ekim ayında aranan Benfica kulüp binasında bugün ikinci dalga operasyonu gerçekleşti. Hukuk departmanı direktörü Paulo Gonçalves'in üç yargı görevlisine rüşvet verdiği öne sürülürken, olayın ardından tutuklama gerçekleşti.
Profesyonel bilgileri Benfica'ya gizlilikle geçirmekle suçlanan Nogueira da Silva isimli şahısın da Guimaraes'te gözaltına alınarak sabaha karşı adliyeye getirildiği ifade edildi.

Portekiz kulubü geçtiğimiz aylarda konu hakkında yayınladığı mesajda poislerle her zaman işbirliği içinde olacaklarını, krizin çözülmesi için çaba gösterileceğini ve soruşturmanın normal düzeyde ilerlediğini duyurmuştu.

Son dakika Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!