comScore

Aytemiz Alanyaspor Aytemiz Alanyaspor

Safet Susic'ten Aykut Kocaman'a mesaj - Alanyaspor Haberleri

02 Mayıs 2017, Salı 18:08
Safet Susic'ten Aykut Kocaman'a mesaj - Alanyaspor Haberleri

Ligde Alanyaspor ile birlikte Konyaspor'u da sevdiğini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, Türkiye Kupası'nı almalarını temenni etti.

FutbolArena - Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Safet Susic, Konyaspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 

Alanyaspor Süper Lig'de kalmayı garantiledi mi?


Alanyaspor'un ligde kalacağına inandığını söyleyen Boşnak hoca, "Son 5 maç kaldı. Biz ligde kaldık diye düşünüyoruz. Kimin düşeceği bizi ilgilendirmez. Bizim amacımız son 5 maçı iyi bir şekilde oynamak, daha fazla puan toplamak" dedi.

"VAGNER'İN YOKLUĞUNU HİSSEDİYORUZ"
Takımının son 2 maçta gol atamadığı ve puan alamadığı hakkında görüşlerini de dile getiren Susic: "Son 2 maçı yenildik. Özellikle son maçta Kayseri'ye karşı iyi oynamadık, gol de atamadık. Biraz düştük ama umarım gelecek maçlarda daha iyi olacak ve gelecek maçta Vagner bizimle olacak. Vagner bizim için önemli bir oyuncu ve onun eksikliğini hissediyoruz" şeklinde konuştu.

"MAÇ TRİBÜNDE OYNANMAZ"

Bir sonraki maç olan Atiker Konyaspor hakkında düşüncelerini de dile getiren Susic, Konyaspor'da iyi anılarının olduğunu söyleyerek ligin ilk yarısında rakipleriyle yaşanan tribün olaylarıyla ilgilenmediğini söyledi.

Susic, sözlerinin devamında "Maç sahada oynanır, tribünde oynanmaz. Ben daha önce Konya'da da çalıştım ve çok güzel bir ilişkimiz vardı. Maç sahada oynanıyor, hiçbir sıkıntı olmaz. Çünkü Konyaspor'un çok iyi bir yönetimi var." diye konuştu.
 

Safet Susic'ten Konyaspor açıklaması


Ligde Alanyaspor ile birlikte Konyaspor'u da sevdiğini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı: "Öncelikle ben Konyaspor ile daha önce çalıştım ve çok iyi anılarım vardı. Dostça anılar kaldı. Konyaspor, Alanyaspor ile birlikte en sevdiğim takım. Orada üç tane sevdiğim oyuncu var. Boşnak oyuncuları iyi. Konya'nın hocası Aykut Kocaman benim hem eski öğrencim, hem de eski yardımcım. Konyaspor'u seviyorum, sayıyorum. Umarım Türkiye Kupası'nı alırlar" diyerek iyi temennilerini iletti.

Haber: Alpaslan Edizer / Alanya

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!