comScore

AÖF TC ile sınav sonuçları - AÖF sonuçlarına bak! AÖF sınav sonuçları açıklandı! AÖF sınav sonuçlarına bakamıyorum diyenler buraya! DİKKAT!

07 Haziran 2018, Perşembe 19:57
AÖF TC ile sınav sonuçları - AÖF sonuçlarına bak! AÖF sınav sonuçları açıklandı! AÖF sınav sonuçlarına bakamıyorum diyenler buraya! DİKKAT!

AÖF sonuçları açıklandı. Son dakika AÖF sonuçları 2018 belli oldu. Mayıs ayında yapılan AÖF sınavının ardından AÖF sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler internet ortamında AÖF sonuçlarını nasıl kontrol edebileceklerine dair araştırma yapmaya başladı. Peki AÖF sonuçlarına nasıl bakabilirsiniz? AÖF sonuçlarını kontrol etmeniz artık çok kolay. İnternet ortamında yapılan AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçlarına nasıl bakabilirim? AÖF sonuçları sorgulama 2018 ve en önemlisi AÖF sonuçlarına bakamıyorum şeklinde sorun yaşayan öğrenciler için AÖF sonuçlarına dair tüm gelişmeleri haberimizde derledik. 

Son dakika AÖF sonuçları açoklandı. AÖF sonuçları bahar dönemi final sınavının sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler internet ortamında AÖF sonuçlarına nasıl ulaşacağını aramaya başladı. 26-27 Mayıs tarihinde yapılan AÖF Bahar dönemi final sınavının sonuçlarına peki nasıl ulaşabilirsiniz? Bu soruya yanıt arayan öğrenciler internet ortamında AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçlarına nasıl bakarım? AÖF sonuçlarına bak ve AÖF sonuçları açıklandı mı? şeklinde arama yapmaya başladı. Peki AÖF sonuçlarına nasıl bakabilirsiniz? AÖF sonuçlarını öğrenmek ve AÖF sınav sonuçları 2018 son dakika gelişmeleri haberimizin devamında. 

AÖF öğrencileri Mayıs dönemi AÖF sınavının AÖF sonuçlarının açıklanmasının ardından AÖF sonuçlarını merak etmeye başladı. Sınavda ter döken aday kendilerine ait olan AÖF sonuçlarını öğrenmek için internet ortamında arama yapmaya başladı. AÖF sonuçlarını öğrenmek için öncelikli olarak AÖF sonuçları sorgulama ekranından yola çıkmanız gerekecek. 
AÖF sonuçlarını öğrenmek için öncelikli olarak AÖF sınav sorgulama ekranına gitmeniz gerekecek. Ancak AÖF sonuçları için heyacanla bekleyen öğrenciler için yeni bir gelişme var. AÖF resmi internet sitesinden AÖF 3 ders duyurusu yapıldı. Peki nedir bu ders? AÖF resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, Anadolu Üniversitesi Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı öğrenciler için Üç ders sınavı, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 15:00'de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa'da gerçekleştirilecektir." ifadelerine yer verildi. 


 

AÖF sınav sonucuna nasıl itiraz ederim?


Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır. Öğrenciler sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3(üç) iş günü içinde aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bölümünden T.C. kimlik no ve şifreleri ile giriş yaparak itiraz edebilirler. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. İtiraz sonuçları aynı sayfada yayımlanmaktadır.


Açıköğretim fakultesine nasıl girilir?


Açıköğretim fakültesine girmek için üniversite sınavlarına girmek gerekmektedir. Açıköğretim fakültesindeki bazı bölümler kontenjansız bölümler olup, isteyen herkez tercih yapabilirken, bazı bölümlerde kontenjan sınırı vardır ve yalnızca belirli bir puan barının üzerine çıkabilen öğrenciler girebilir. Ayrıca herhangi bir üniversitenin örgün bölümlerinde okuyan tüm öğrenciler, açıköğretim fakültesinin kontenjansız bölümlerinden istedikleri birine, üniversite sınavına girmeden kayıt olabilir.

Peki AÖF sonuçlarına nasıl bakabileceksiniz? AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen milyonlarca öğrenci AÖF sonuçlarını kontrol etmek için internet ortamında AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sonuçları 2018 ve AÖF sonuçlarına nasıl bakarım? şeklinde arama yapmaya başladı. Tüm bu aramalara son! AÖF sınav sonuçları için gerekli olan tüm bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

AÖF SONUÇLARINA BAKMAK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!