comScore

Antalyaspor Antalyaspor

Samir Nasri, Premier Lig'e geri dönüyor iddiası

21 Ocak 2018, Pazar 13:51
Samir Nasri, Premier Lig'e geri dönüyor iddiası

Antalyaspor'un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Samir Nasri için ayrılık kararı çıkarken yıldız oyuncunun West Ham United'a transfer olacağı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Antalyaspor'un geçen yaz transfer ettiği ve tüm dünyada ses getirdiği Samir Nasri transferi çok konuşulmuş ancak yıldız oyuncu hayal kırıklığı yaratmıştı.


Antalyaspor, Samir Nasri'yi satacak mı?


Önceki günlerde Antalya kampında konuşan Antalyaspor'un yeni çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu, Samir Nasri ile ilgili olarak, "Yurt dışında. Kulüple de sürekli menajerleri aracılığıyla iletişim halinde. İsteyen kulüpler olduğunu biliyorum" diye konuşmuştu. İngiltere'de yayın yapan Daily Mail gazetesi ise oyuncunun menajerler tarafından yeniden premier Lig takımlarına teklif edildiği ifade edildi.

Haberde orta saha arayışında olan West Ham United'a, menajerler tarafından Samir Nasri önerildiği yer aldı. Joao Mario ile ilgilenen ancak bu transferi bitiremeyen West Ham United'da yeni hedefin Samir Nasri olabileceği konuşuluyor.
 

Samir Nasri, Antalyaspor'dan ayrılacak mı?


Nasri için kulübe resmi teklif yapılmadığını dile getiren Arıcı, yönetimin yıldız futbolcuyla karşılıklı sözleşmeyi feshetmeyi düşündüğünü söyledi. Nasri'nin menajeriyle bugün görüşme yapacaklarını anlatan Arıcı, "Nasri ile kesin olarak yolların ayrılması kararı alındı. Menajeri gelecek. Alacakları konusunda pazarlık yapılacak, yollar ayrılacak. Nasri'nun durumu bugün netleşecek. Tek sorun para konusunda pazarlık. Hem Nasri hem menajerinin alacağı var" diye konuştu.
Antalyaspor ile ilgili tüm gelişmeleri Antalyaspor Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!