comScore

Antalyaspor Antalyaspor

Antalyaspor'a Bursaspor maçı öncesi iki şok birden!

13 Mayıs 2017, Cumartesi 19:39
Antalyaspor'a Bursaspor maçı öncesi iki şok birden!

Antalyaspor'un iki önemli futbolcusu Spor Toto Süper Lig 32. haftasında oynanacak olan Bursaspor maçında cezalı duruma düştü. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe - Antalyaspor'un maçının ilk yarısında konuk ekip Antalyaspor'un iki önemli futbolcusu önümüzdeki hafta oynanacak Bursaspor maçında cezalı duruma düştü. 


Antalyaspor'da Bursaspor maçı öncesi cezalı futbolcu var mı?


Spor Toto Süper Lig 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Antalyaspor'da hakem Mete Kalkavan'ın gösterdiği kartların ardından iki futbolcu bir sonraki hafta oynanacak Bursaspor maçında cezalı duruma düştü. 

Antalyaspor, Fenerbahçe deplasmanında iki önemli ismini kaybetti. Geçtiğimiz hafta cezalı duruma düşen ve Fenerbahçe'ye karşı oynayamayan Yekta Kurtuluş ve Zeki Yıldırım'ın ardından bu hafta da 2 önemli oyuncu cezalı duruma düştü. Zorlu mücadelesinin ilk yarısında sarı kart gören El Kabir ve M'Billa Etame, önümüzdeki hafta Antalya'da oynanacak olan Bursaspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.
Antalyaspor'un başarılı oyuncuları El Kabir ve Etame, Fenerbahçe karşısında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü. İki oyuncu da önümüzdeki hafta oynanacak olan Bursaspor maçında forma giyemeyecek. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!