comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Advocaat'tan Fernandao ve transfer açıklaması

30 Aralık 2016, Cuma 00:44
Advocaat'tan Fernandao ve transfer açıklaması

Advocaat, farklı galibiyetin ardından basın mensuplarına konuştu.

FutbolArena - Türkiye Kupası C Grubu maçında Fenerbahçe sahasında Menemen Belediyespor'u 6-0 mağlup etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Menemen Belediyespor karşısında alınan farklı galibiyetin ardından basın mensuplarına konuştu.
'FERNANDAO'NUN YERİNE OYUNCU ARAMIYORUZ'

Fernandao'nun pozisyonuna oyuncu transfer edecekleri iddiasına cevap veren Advocaat, "Fernandao şu an Fenerbahçe'nin futbolcusu. Doğru fizik formunu buldu. Merkez santrfor aramıyoruz." dedi.

Advocaat açıklamasında "6 gol attık. Güzel bir karşılaşma oldu. Zorlu şartlarda oynadık. İlk yarıyı böyle bir maçla kapattığımız için mutluyuz. Ne kadar derbi o kadar iyidir futbolcular için. İlk 3 karşılaşmadan 1 puanla ayrıldık ama daha iyi olan taraftık. Oradan sonra sadece 1 mağlubiyet aldık. Şikayet edemeyiz." ifadelerini kullandı.
 

Advocaat'tan Mehmet Ekici transferi açıklaması


Advocaat, Trabzonsporlu Mehmet Ekici ile sarı-lacivertli futbolcu Aatif Chahechouhe'nin takas edileceği yönündeki haberlerle ilgili soruya, "Bir şey tamamen 'evet' ya da 'hayır' olmadan emin olamam. Bir görüş belirtmemin çok anlamı yok. Yüzde 100 'evet' ya da 'hayır' olmadıkça bir şey söylemenin manası yok." cevabını verdi.

Hollandalı teknik adam, "2017'nin sonunda da sizi burada görebilecek miyiz?" sorusu karşısında, "Öncelikle 2017 yılında herkesin hak ettiği barış içinde olan bir dünyada yaşamasını istiyorum. Herkesin uzun yaşayacağı bir hayat olur umarım. Futbol kısmına gelince, bu benim mesleğim. Bilemezsiniz ne kadar uzun süreceğini. Bu yarın da olabilir, 6 ay sonra da. Henüz bilmiyorum ama benim sözleşmem 6 ay sonra bitiyor." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!