comScore

Adana Demirspor Adana Demirspor

Adana Demirspor 1-0 Adanaspor maç özeti ve golü

25 Eylül 2017, Pazartesi 22:11
Adana Demirspor 1-0 Adanaspor maç özeti ve golü

Adana Demirspor sahasında ağırladığı Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Adana Demirspor - Adanaspor derbisinin özeti, golü ve tüm detaylar haberimizde.

FutbolArena - Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 6. haftasının kapanış maçında sahne alan dev derbide, seyircisi karşısında ezeli rakibi Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Bu sezon 3. galibiyetini alan Adana Demirspor, puanını 10'a yükselterek 7. sıraya tırmandı. Adanaspor ise bu sezonki 3. mağlubiyetinin ardından 9 puanla 9. sırada kaldı.
 

Adana Demirspor - Adanaspor maçı kaç kaç bitti?


Çukurova derbisinde coşkulu tribünler önünde mücadele eden Adana Demirspor ile Adanaspor'un karşulaşmasında ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Adana Demirspor mücadelenin tek golünü Yiğitcan Erdoğan ile kaydetti. 48. dakikada kornerden gelen topu kafayla uzak köşeye gönderen Yiğitcan, Adanaspor karşısında takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan sürede deplasman ekibi aradığı eşitlik sayısını bulamadı ve derbiden mağlubiyetle ayrıldı. 1-0
 

Adana Demirspor - Adanaspor maç sonu istatistikleri


Adanaspor 90 dakika içinde Adana Demirspor'a 7 şut çekerken, hiçbirinde isabet sağlayamadı. Adana Demirspor ise 11 şutun 3'ünde kaleyi tuttururken, 1'ini gole çevirerek kazanmayı başardı. Adana Demirspor topla oynama oranında %40 ile rakibinin gerisinde kalsa da skor üstünlüğünü maç sonuna taşıdı ve 3 puanın sahibi oldu.
ADANASPOR'DAN RAKİBE TEPKİ

Adanaspor'un kaptanı Tevfik Altındağ, maç sonu açıklamasında "Adanaspor böyle kazanacaksa hiç kazanmasın. 1 gol atıp 25 defa kendimizi yere atacaksak ve kalkmayacak kazanmayalım zaten. Topu görmedi adamlar resmen. Adanaspor kesinlikle Süper Lig'e çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

%40 Topla Oynama %60
11 Toplam Şut 7
3 İsabetli Şut 0
0 Direkten Dönen 0
4 Köşe Vuruşu 1
22 Fauller 19
1 Ofsaytlar 1

Adana ekibinde yaşanan son dakika gelişmelerini takip etmek için Adana Demirspor Haberleri özel sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!