comScore

Galatasaray Galatasaray

29 Kasım Salı Fanatik Manşet Galatasaray Haberleri

29 Kasım 2016, Salı 15:39
29 Kasım Salı Fanatik Manşet Galatasaray Haberleri

29 Kasım Salı günü Galatasaray haberleri ile ilgili aradığınız tüm gelişmeler burada. Fanatik Gazetesi'nde 29 Kasım Salı günü çıkan Galatasaray haberleri.

FutbolArena - Galatasaray ile ilgili 29 Kasım Fanatik Manşet Haberlerinde neler var? İşte o haberler:
 

Bruma transfer olacak mı?


Avrupa kulüplerinin Bruma'ya olan ilgisi bitmek tükenmek bilmiyor.

Portekiz medyasına verdiği demeçlerde transfere yeşil ışık yakan genç yeteneği elinden kaçırmak istemeyen Galatasaray Yönetimi ise oyuncunun sözleşmesini uzatmak istiyor.
Özellikle İngiliz kulüplerinin yakından takip ettiği Bruma ile önümüzdeki günlerde resmi görüşmelerin yapılması bekleniyor.
 

Galatasaray, Brahimi'yi transfer edecek mi?


Ocak ayı yaklaştıkça Galatasaray'ın transfer gündemi hareketleniyor. Teknik direktör Riekerink'in raporu doğrultusunda kadrosunu bir hücumcu bir de stoperle takviye etmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, geniş bir liste üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda gündeme gelen son ismin, Porto'nun yıldızı Yacine Brahimi olduğu öne sürüldü. Portekiz ve Cezayir medyasında yer alan haberlere göre, sezon başında 40 milyon Euro fiyat biçilen ve Premier Lig kulüplerinin kapısından dönen 26 yaşındaki futbolcu, hocası Nuno Santo ile anlaşamadığı için takımdan ayrılmak istiyor.

Önemli bir yıldız olmasına ve sakatlığı bulunmamasına rağmen bu sezon sadece 5 lig maçında 119 dakika şans bulabilen Cezayirli, Belenenses ile oynanan son karşılaşmada kadroya bile giremedi. 

Serbest kalma bedeli 60 milyon!

Konuyla ilgili gelen soruları yanıtlamaktan kaçınan Nuno Santo'nun, sezon başında ısrarla gitmek istediği için Brahimi'yi gözden çıkardığı belirtiliyor. 60 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunan yıldız futbolcuyu, Galatasaray'ın kiralık formülüyle kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Haberin detaylarında, Porto'nun Brahimi'yi 15 milyon Euro'ya bırakmaya hazır olduğu bilgisi de yer alıyor.
 

Riekerink, Galatasaray'da kalacak mı?


Fenerbahçe derbisinde alınan kötü sonucun ardından görevde kalıp kalmayacağı gündeme gelen Galatasaray'ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Bursaspor karşısında alınan galibiyetle bir nebze olsun nefes almıştı.

Ancak Riekerink'in henüz koltuğunu sağlamlaştıramadığı öğrenildi. Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarının, devre arasına kadar oynanacak olan 4 lig maçında alınacak sonuçlar, ortaya konacak futbol ve takımdaki uyum sürecini dikkatli bir şekilde takip edeceği bildirildi. Eğer her şey yolunda gider ve Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarıya maksimum puan ve mağlubiyet yaşamadan girerse, Hollandalı teknik adamla sezon sonuna kadar devam edilmesi düşünülüyor.

Olumlu olursa kalacak

Aksi bir durumda ise şampiyonluk yolunda Cim Bom'u tekrar ayağa kaldırmak adına çabuk bir hamle yapmayı planlayan yönetim, yeni bir teknik direktör bulmak konusunda arayışlarına devam edecek. Şu an için herhangi bir çalışmanın yapılmayacağı, Riekerink ve ekibine bu süreçte sonuna kadar destek verileceği öğrenildi.

Şimdi herkes, Kasımpaşa ile başlayacak 4 maçlık serinin nasıl bir şekilde sonuçlanacağını ve hocanın durumunun ne olacağını merak ediyor.      

İşte o maçlar;

Tarih    Rakip
4 Aralık    Kasımpaşa (d)
11 Aralık    Gaziantepspor
18 Aralık    Osmanlıspor (d)
15 Aralık    Alanyaspor      

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!