comScore

2018 Ehliyet randevusu nasıl alınır? Ehliyet randevu

13 Mart 2018, Salı 16:07
2018 Ehliyet randevusu nasıl alınır? Ehliyet randevu

Ehliyet randevusu nasıl alınır? Ehliyet Randevusu alma. Ehliyet randevusu hemen alınır mı? Ehliyet randevusu ile ilgili Google'da aranan tüm sorular.

FutbolArena - Ehliyet randevusu nasıl alınır? Ehliyet randevusu almak için neler yapılması gerekiyor. Online Ehliyet randevusu nasıl alınır? Tüm bu sorularınızın cevabı haberimizde. Ehliyet randevusu almak için yapmanız gereken herşey bu haberde. Gerçekleştirilen yazılı sınavdan 70 ve üstü puan alarak direksiyon sınavına girmeye hak kazanan ve direksiyon dersinden de başarılı ile geçen ehliyet sürücü adayları yeni ehliyetlerine kavuşmak için Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden Ehliyet Randevusu alması gerekiyor. 

Son zamanlarda en çok aranan soruların başında gelen ehliyet yenileme ve yeni ehliyet randevusu alma konusu hakkında sizleri bilgilendirici bir haber derledik. Yeni ehliyet almak için başvuruca bulunacak sürücü adayları bu link üzerinden ehliyet yenileme sayfasına ulaşabiliyor. Eski sürücü belgesini yenilemek isteyen ehliyet sahiplerinin neler yapması gerekiyor? Tüm bu sorular haberimizde.


Emniyetten Ehliyet randevusu nasıl alınır?


Yazılı ve direksiyon dersinden geçen sürücü adayları Emniyet Genel Müdürlüğü üzerinden öncelikli olarak randevu alması gerekiyor. Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden kimlik bilgileri ile randevu alan sürücü adayları belirtilen tarihte Trafik Şube'ye giderek yeni ehliyetlerine kavuşabiliyor. 


EHLİYET RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYIN



Ehliyet yenilemek için gerekli belgeler - Ehliyet Randevu Alma


Eski ehliyetlerini yeni ehliyet ile değiştirmek isteyen sürücüler ise yukarıda belirtilen linke tıklayarak ehliyet yelimek amacı ile randevu alması ve daha sonra Trafik Şube'ye gerekli belgeler ile gitmesi gerekiyor. 
EHLİYET YENİLEMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

ESKİ SÜRÜCÜ BELGESİ
SÜRÜCÜ OLMASINA ENGEL OLMAYAN SAĞLIK RAPORU
NUFÜS CÜZDANI VE YA PASAPORT
2 ADET BİYOMETLİK FOTOĞRAF
PARMAK İCİ (EMİNİYETTE ALINIYOR)
YENİ SÜRÜCÜ BELGESİ İÇİN BANKAYA ÖDENEN 15 TL'NİN DEKONTU

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!