Roma, Sevilla maçı için İspanya'ya gidemiyor

Roma, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Sevilla maçı için İspanya'ya gidemeyeceklerini açıkladı.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda oynanacak Sevilla - Roma maçına da koronavirüs engeli geldi. Roma'dan yapılan açıklamada Sevilla maçı için İspanya'ya gidemeyecekleri belirtildi. İspanya Sivil Havacılık otoritesi tarafından İtalya'dan gelen uçakların inişine de izin verilmeyeceği açıklanmıştı.

Sevilla - Roma maçı iptal mi edildi?


Avrupa'da etkisini hızla gösteren koronavirüs nedeniyle Roma, Sevilla maçına çıkamayacak. Roma, Sevilla ile oynayacağı maç için İspanya'ya gidemeyeceklerini açıkladı. İspanya Sivil Havacılık otoritesi, İtalya'dan gelen uçaklara iniş izni vermeyeceğini açıklamıştı.

Sevilal - Roma maçı 12 Mart Perşembe günü TSİ 20:55'te başlayacaktı. UEFA'nın konuyla ilgili kısa süre içerisinde karar vermesi bekleniyor.

İTALYA'DAN SONRA FRANSA'DA KOROVİRÜS KRİZİ

İtalya'dan sonra koronavirüs salgını Fransa futbolunu vurdu. İtalya'da seyircisiz oynama kararından sonra liglerin askıya alınmasına karar verilmişti. Bu kez Fransa benzer bir süreçle karşı karşıya kaldı.

Kylian Mbappe ve Neymar gibi yıldızların top koşturduğu Fransa Ligue 1 ve Fransa Ligue 2 maçlarının seyircisiz oynanmasına karar verildi. Fransa'da salgının büyümesi halinde daha büyük önlemler alınacak.

KORONAVİRÜS BELİRTİLERİ NELER?

Futbolarena anasayfasından devam...

Roma Son Dakika Haberleri