Liverpool, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda şampiyon oldu

Liverpool, Flamengo'yu uzatmalarda 1-0 yenerek FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda şampiyon oldu. Liverpool 1-0 Flamengo maç özeti ve golü izle için haberimize göz atabilirsiniz.

FutbolArena - FIFA Kulüpler Dünya Kupası Şampiyonu Liverpool oldu. Flamengo ile finalde karşılaşan Liverpool, normal süresi golsüz eşitlikle biten maçta uzatmalarda güldü. 99. dakikada Firmino'nun attığı gol, Liverpool'a FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğunu getirdi. Son Şampiyonlar Ligi kazananı, son Libertadores şampiyonunu finalde devirdi. Liverpool 1-0 Flamengo maç özeti ve golü izle için haberimize göz atabilirsiniz.

Liverpool - Flamengo maç özeti izle


Liverpool ilk yarıda Flamengo'nun baskısıyla karşılaştı. Heyecanlı geçen ilk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda Liverpool ve Flamengo'nun atakları gol için yeterli olmadı. 90 dakika 0-0 berabere bitti ve uzatma bölümlerine geçildi.



99. dakikada Sadio Mane'nin asistinde Roberto Firmino, topu Flamengo ağlarına gönderdi. Brezilyalı yıldız, golden sonra büyük sevinç yaşadı. Formasını çıkaran Firmino sarı kartla cezalandırıldı. Klopp son bölümlerde Keita, Firmino ve Salah'ı oyundan çıkardı. Liverpool skor üstünlüğünü uzatmalar sonuna taşıyarak şampiyon oldu.

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Liverpool - Flamengo maçı ilk 11'ler


Liverpool ilk 11'i: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson; Keita, Henderson, Oxlade-Chamberlain; Salah, Firmino, Mane

Flamengo ilk 11'i: Alves; Rafinha, Caio, Marí, Filipe Luís; Ribeiro, Arao, Gerson, Bruno Henrique; De Arrascaeta; Gabigol

Son dakika Liverpool Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Liverpool Son Dakika Haberleri