Süper Lig'de Barış Şimşek tartışması! Neden sürekli VAR'a atanıyor?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe maçı sonrasında Barış Şimşek'ten yakınmıştı. Peki, Barış Şimşek neden bu kadar çok VAR'a atanıyor?

FutbolArena - Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı sonrasında, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakemlere veryansın etmişti. Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçında VAR'da bulunan Barış Şimşek'in bu maçta yeniden AVAR'a atanmasına tepki göstermişti.


"Barış Şimşek sakat olduğu için VAR'a atanıyor!"


Eski TFF hakemlerinden Murat Fevzi Tanırlı, FutbolArena'daki köşe yazısında Galatasaray – Fenerbahçe derbisini ve hakem kararlarını değerlendirmiş ve Barış Şimşek olayına da değinmişti.

Tanırlı konuyla ilgili olarak, "Süper Lig'de sakat olduğu için görev alamayan Barış Şimşek'in bu yüzden VAR'a en çok atanıyor olmasının bilinmemesi. Ah ki ah!" yazdı.

MURAT FEVZİ TANIRLI'NIN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SEZON BAŞINDAN BERİ TAM 20. KEZ


Öte yandan Barış Şimşek, sahada son olarak geçen sezon yer aldı. 23 Mayıs'ta Tarsus İdmanyurdu ile Kızılcabölük arasındaki maçı yöneten Barış Şimşek bu sezon hiç sahada yer almadı.

Barış Şimşek bu sezon başladığından beri tam 20 kez VAR veya AVAR hakemi olarak görevlendirildi ve en fazla VAR-AVAR hakemi görevini üstlenen hakem oldu.


Fatih Terim, Barış Şimşek hakkında ne demişti?


Fatih Terim düzenlenen basın toplantısında Barış Şimşek'le ilgili olarak, "VAR'da geçen hafta Barış Şimşek var, bu hafta da Barış Şimşek var. Demek ki Barış Şimşek bu VAR'ın profesörü. Barış Şimşek geçen sene burada bizi ofsayttan gol ile kupadan eleyen Barış Şimşek. Başka VAR yok demek ki." ifadelerini kullanmıştı.

ALİ ECE: "BENİM DELİRDİĞİM VİDEODA..."

Öte yandan bu konuyla ilgili yorum yapan isimlerden biri de Ali Ece oldu. Ünlü yorumcu "Kasımpaşa - Beşiktaş maçındaki 'Ali Ece Delirdi' videomda hakem karşılaşmanın iki topla devam edilemeyeceğini bilmiyorsa, hakemlik yapmamalıdır dedim. Barış Şimşek derbide VAR hakemliği yaptı, VAR hakemininin adını 6 kere zikretti Fatih Hoca, not aldım." ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri