Ozan Korkut kimdir, kaç yaşında? Ozan Korkut ne iş yapıyor? (Ozan Korkut liseli mi?)

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesi sonrasında gözler sarı kırmızılı yönetime çevrildi. Galatasaray'da 1 ay içerisinde seçimli kongre kararı alınması gerekiyor. Yapılacak olan seçimde aday olmasına kesin gözü ile bakılan Ozan Korkut'u sizler için derledik.

FutbolArena - Galatasaray'da Mustafa Cengiz ve yönetimi ibra edilmedi. Galatasaray tüzüğüne göre Galatasaray yönetimi düştü ve 1 ay içerisinde seçimli kongre kararı almak zorunda. Peki, Galatasaray'da başkan adayları kimler? Sarı kırmızılı kulübün başkanlığı için Ozan Korkut ismi gündemde. Ozan Korkut yaptığı açıklamada Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı için 'Ben ve ekibim göreve hazırız' mesajını verdi. Ozan Korkut kimdir? Ozan Korkut kaç yaşında? Ozan Korkut ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde.


Galatasaray Haber: Ozan Korkut, Galatasaray Başkanlığı adaylığını açıkladı mı?


Galatasaray sezon sonunda seçimli kongreye gitmeye hazırlanıyor. Mustafa Cengiz ve yönetiminin önümüzdeki günlerde seçim kararını aldığını açıklaması bekleniyor. Geçtiğimiz dönemde Mustafa Cengiz'in karşısına aday olan ancak pek fazla oy alamayan Ozan Korkut ve kibi yeniden seçime hazırlanıyor. Ozan Korkut yaptığı açıklamada Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı için 'Ben ve ekibim göreve hazırız' mesajını verdi. Peki Ozan Korkut kimdir? Sizler için derledik.



Ozan Korkut kimdir, ne iş yapıyor?


Ozan Korkut, 26 Kasım 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Galatasaray Lisesi mezunu olan Ozan Korkut, Galatasaray Lisesi mezun olduktan sonra eğitim hayatına Massachusetts Üniversitesi Ekonomo alanından mezun olmuştur. 2011 ve 2015 yıllarında Galatasaray Başkan adaylığını açıklayan Turgay Kıran'ın listesinde yer alan Ozan Korkut bir dönem Galatasaray'da basketbol da oynamıştır.

Ozan Korkut geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen 101. olağan seçimli genel kurulda, Mustafa Cengiz'in karşısına aday olarak çıkmış ve 659 oy almıştır.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Galatasaray başkan adaylığı için konuşulan Bahattin Demirbilek kimdir?

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri