Khabib Nurmagomedov'dan Galatasaray açıklaması: ''Zevkle giyiyorum''

Khabib Nurmagomedov'dan Galatasaray açıklaması. THY'nin davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Khabib Nurmagomedov, Bein Sports'a açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - UFC kafes dövüşünde İrlandalı rakibi Conor McGregor'u yenerek büyük bir zafer ilan eden Khabib Nurmagomedov, THY'nin davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Khabib, Conor McGregor zaferi sonrasında ülkemizde oldukça popüler bir konuma ulaşmıştı. Khabib Nurmagomedov, Bein Sports'a özel açıkalamalarda bulundu ve Galatasaray ile olan ilişkisinden bahsetti.


Khabib Nurmagomedov'dan Galatasaray açıklaması


İrlandalı dövüşcü Conor McGregor'u ring alanında yenerek büyük zafer elde ettikten sonra kavgasına ring dışında da devam eden ve ülkemizde oldukça popüler olan Khabib Nurmagomedov, Türkiye'ye geldi ve Bein Sports'a açıklamalarda bulundu.

''GALATASARAY FORMASI HEDİYE ETTİLER, HALA ZEVKLE GİYİYORUM''

"Kolejde, 7. sınıfta bir şampiyona düzenleniyordu. O şampiyonada takımım 2. oldu ve bize hediye olarak Galatasaray formaları verildi. Tabii ki ben de bunu büyük zevkle giydim, hala da giyiyorum."

''SORUŞTURMAYA GİTMEYECEĞİM''

‘'Nevada Atletik Komisyonu'nun McGregor dövüşünde yaşanlar hakkında 10 Aralık'ta yapacağı soruşturmaya gitmeyeceğim. Çünkü suçlu olduğumu düşünmüyorum. Dövüşün başında ve sonunda yaşananları herkes gördü.''

''TÜRKİYE'DE BÜYÜK SEVGİ GÖRÜYORUM''

‘'Türkiye'den pek çok insanın dövüşlerimi izlediğini biliyorum. Avrupa ve Amerika'da birçok insan neden Türkiye'den bu kadar çok destek aldığımı anlamadı."


Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli? Khabib Nurmagomedov kaç yaşında?


Habib Abdulmanapoviç Nurmagomedov Avar asıllı Rus karma dövüş sanatçısı. Şu anki UFC hafif siklet şampiyonudur. 27 müsabakalık yenilgisiz kariyeriyle, karma dövüş sanatlarında güncel en uzun süre yenilgisiz seriye sahip kişidir. UFC'nin ilk Rus ve ilk Müslüman şampiyonudur.

Spor Toto Süper Lig takımları ile ilgili tüm gelişmelere Süper Lig sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri