Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer gözdesi Origi son kararını verdi

Ara transfer dönemi için ismi Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Divock Origi, kendisiyle ilgilenen kulüplere rağmen Liverpool'da kalmaya karar verdi.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş transfer döneminde forvet arayışlarını sürdürürken, Galatasaray da golcü takviyesinde atağa kalktı. Her iki takımın gündeminde olduğu iddia edilen Divock Origi, Liverpool'da kalarak forma savaşı vermeye karar verdi.

Divock Origi, Galatasaray ya da Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Belçika basınından Het Laatste Nieuws'in haberine göre Liverpool'da forma şansı bulamayan Divock Origi, geleceği hakkında sürpriz bir karar verdi. Beşiktaş, Galatasaray, Wolverhampton ve Schalke 04'ün transfer takibinde olduğu öne sürülen Belçikalı golcü, sezonun ikinci yarısında da takımda kalmayı istedi.

Liverpool'da Dominic Solanke'nin Crystal Palace'a kiralanacağı haberinden sonra bir rakibinden kurtulan Origi'nin, müzmin sakat Daniel Sturridge'i de hesaba katarak bekleyişe geçeceği ifade edildi. Şampiyonluğun favorisi haline gelen Liverpool'da muhtemel bir primi de kaçırmak istemeyen Origi, teknik direktör Jurgen Klopp'un kendisine ihtiyaç duyacağı günü bekleyecek.

Divock Origi kimdir? Divock Origi kaç yaşında?


23 yaşındaki Belçika doğumlu forvet oyuncusu Divock Origi, 2014 yılında 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Lille'den Liverpool'a transfer oldu. Çeşitli takımlara kiralanan ancak istikrar sağlayamayan Origi, bu sezon Liverpool formasıyla çıktığı 4 maçta 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri