comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kenneth Omeruo: 'Türk futbolunda pes etmek yok'

14 Ağustos 2016, Pazar 14:43
Kenneth Omeruo: 'Türk futbolunda pes etmek yok'

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da forma giyen Beşiktaş'ı hedefindeki Omeuru, Türk futbolu hakkındaki görüşlerini anlatmıştı.

FutbolArena - Beşiktaş, bonservisi Chelsea'de bulunan 22 yaşındaki stoper oyuncusu Kenneth Omeruo'nun kiralanması konusunda anlaşmaya vardı.

OMERUO: 'TÜRK FUTBOLUNDA PES ETMEK YOK'
Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da forma giyerken Chelsea'nin sorularını yanıtlayan Omeuru, Türk futbolu hakkındaki görüşlerini anlatmıştı.

Kenneth Omeruo, 14 Nisan 2016'da Chelsea kulübüne yaptığı açıklamalarda "Championship ve Hollanda'da oynadım. Süper Lig ikisinin karışımı. Haftada 1 maç yaptığımız için rahatız. Maçlar her zaman çekişmeli. Mücadele içindeki takımlar da her zaman sonuna kadar zorluyor." ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig golcüleri hakkında konuşan genç oyuncu, "Robin van Persie, Nani ve Samuel Eto'o'ya karşı mücadele etmek çok güzel. Onlar oynadığım maçlarda gol atamayınca mutlu oluyorum. Türkiye'de yaşamak güzel. İstanbul çok ama çok güzel bir şehir. Tam şehrin ortasında oturuyorum ve yapabileceğiniz şeyler, görebileceğiniz yerler ve restaurantlar çok sayıda. Bu harika." yorumunu yapmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!