comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'den G.Saray maçı öncesi flaş karar!

27 Kasım 2013, Çarşamba 18:48

Galatasaraylı taraftarların, Real Madrid ile Bernabeu'da oynadığı önceki maçlara oranla bu karşılaşmaya ilgisinde önemli ölçüde düşüş yaşanıyor. Real Madrid yönetimi, radikal taraftarlarını Galatasaray maçına sokmayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda bu akşam Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak maç öncesinde Madrid'e iki bin kadar Türk taraftar geldi.

Madrid'de gelen az sayıdaki Galatasaray taraftar, gün içerisinde kentin turistik bölgelerini gezerek, alışveriş yaptı. Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanan önceki Şampiyonlar Ligi maçlarına oranla Türk seyirci sayısında önemli ölçüde düşüş yaşanıyor. İspanyol polisi de iki takım arasında Madrid'te oynanan son maçta aldığı ''yüksek güvenlik riski'' önlemlerini bu karşılaşma öncesinde uygulamaya gerek duymadı.

Galatasaray'ın Real Madrid ile geçen sezonun nisan ayında oynadığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde, kente 15 binden fazla sarı-kırmızılı taraftar akın etmişti. Bu arada Real Madrid'in en radikal taraftar grubu olarak gösterilen ve aşırı sağ görüşüyle tanınan ''Ultras Sur''un son maçlarda yol açtığı sorunları engelemek amacıyla kulüp yönetiminin aldığı bazı güvenlik önlemleri, ilk kez Galatasaray maçında uygulamaya sokulacak.

İspanyol polisi ile anlaşan Real Madrid yönetimi, maçlarda Santiago Bernabeu Stadı'nın sol kale arkasında yer alan ''Ultras Sur'' grubunun bulunduğu tribüne girişlerde kimlik kontrolü yaptıracak. Bu yöntemle, geçmişte çıkardıkları olaylardan dolayı stada girmesi yasaklanan yaklaşık 200 taraftarın, başkalarına ait kombine biletlerini alarak maça girmesi engellenecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!