comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan sürpriz Pandev kararı

25 Aralık 2014, Perşembe 10:23

Sarı-Kırmızılılar hem yükselen performansı hem de transfer için kaynak sıkıntısı nedeniyle Goran Pandev'i göndermekten vazgeçti.

Sezon başında Dzemaili ile birlikte Napoli'den transfer edilen Goran Pandev, Ziraat Türkiye Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla direkten döndü. Galatasaray yönetimi, Makedon golcünün takımda kalmasına karar verdi. Hamza Hamzaoğlu, Prandelli döneminde kenarda unutulan Pandev'in performansını görmek için kupa maçlarında kendisine forma vermişti. Bu şansı iyi değerlendiren Pandev, Balçova maçında hat-trick yapmıştı. Diyarbakır BŞB ile oynanan son maçta da 1 gol atan deneyimli yıldız, Hamzaoğlu'nun gözüne girmeyi başardı. Diyarbakır'da orta sahadan hücuma yeterli destek verilmediğini gören Hamzaoğlu'nun bir ara geri çekip 10 numara pozisyonunda oynattığı Pandev, Bruma'nın golüne de çok önemli katkı sağlamıştı.

ALBAYRAK: BIRAKMAYA NİYETİMİZ YOK

Tecrübeli hoca, yöneticiler ile yaptığı görüşmede, "Pandev'in iş disiplini mükemmel. Sadece fiziksel eksikliği var. Yeni yabancı gelse, uyum sağlayana kadar devre biter. Bütçe sıkıntısı nedeniyle istediğimiz kalitede bir oyuncu alamayacaksak, Pandev'le devam etmemiz daha doğru. Form tutarsa çok verimli olur" diye konuştu. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak da "Pandev kalitesini göstermeye başladı. O'nu bırakmaya niyetimiz yok" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!