comScore

Galatasaray Galatasaray

OLAY yorum! 'İnsanlar Selçuk'tan bıktı'

30 Kasım 2014, Pazar 11:23

TRT'de yayınlanan Futbol Ateşi adlı programda yorumculuk yapan Erman Toroğlu, Burak ve Selçuk hakkında çok sert sözler söyledi.

TRT'de yayınlanan Futbol Ateşi adlı programda yorumculuk yapan Erman Toroğlu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan hakkında gündem yaratacak sözler söyledi.

 

"BURAK YILMAZ, HEP AĞLIYOR"

Burak Yılmaz'ın sürekli "ağladığını" iddia eden Toroğlu, "Galatasaray'da Burak Yılmaz vazgeçilmez, 100 maçta 57 gol atmış. Yalnız bu sezon oynadığı 11 maçta 23 kez ofsayta düşmüş bu arkadaş. Peki, Burak ne alıyor ağabey Galatasaray'dan, ben paraya bakarım ağabey, ne alıyor bu arkadaş. Eğer 400 bin dolara aldığım ev 2 sene sonra 200 bin dolar oluyorsa yandım ben. Burak, 3 falan alıyordur Galatasaray'dan. Burak'a bakıyorum her pozisyondan sonra ağlıyor, anne topumu aldı, baba dövdüler beni, yok böyle bir şey. Golünü attı 89'da ama bana hikaye anlatmasınlar, Galatasaray hakem kararıyla kazandı." dedi.

"SELÇUK İNAN ARTIK BIKTIRDI"

Selçuk İnan'ı da eleştiren Toroğlu, "Mehmet Ekici ve Selçuk İnan diye bir adam var. Mehmet Ekici'ye bir bakın. Baktın olmuyor, yeter artık diyeceksin Selçuk'a. Bırakacaksın, gidecek, uğraşmayacaksın. Hem Galatasaray'da hem de milli takımda. Bırakın artık, değiştirin bu işleri. İnsanlar, bazılarından bıktı. Israr eden teknik direktörü de artık yeter diye bağıracaklar, yeter Fatih Terim diyecekler. Göstere göstere bazı şeyler yapılmıyor. İnsanlar görüyor, tepki gösteriyor, buna kızmayacaksın, insanlar haklı." şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!