comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da futbolu unutan yıldız

17 Kasım 2014, Pazartesi 09:38

Devler Ligi Kupası kaldırma mutluluğu yaşayan Goran Pandev, sarı kırmızılı forma ile futbolu adeta unuttu.

Goran Pandev... Büyük umutlarla transfer edildiği Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı yaratan ve futbolu unutan büyük bir yıldız...
 
Wesley Sneijder ile birlikte sarı kırmızılı takımın en kariyerli futbolcusu olan Pandev, şimdiden Ocak ayında gidecekler listesinde ilk sıraya adını yazdırdı... Galatasaray tarihinde şampiyonlar ligi kupası kaldırmış 9. futbolcu olan Pandev, İtalya'daki günlerini mumla aratıyor. Lazio, Inter ve Napoli'yi başarıya taşıyan Makedon golcü, kısa sürelik G.Saray macerasında istenmeyen adam olmayı başardı.
 
KULÜBEYE DAHİ OTURAMIYOR
 
Transferin son günü Dzemaili ile birlikte Galatasaray'a imza atan Pandev, 2.4 milyon Euro garanti ücret almasına karşın, 18 kişilik maç kadrosuna dahi girmekte artık zorlanıyor. 2.5 ayda kredisini tüketen Pandev, idmanlarda da bir varlık gösteremiyor. Kondisyon ve efor testlerinde sınıfta kalan Makedon yıldız, kötü derecelere imza atıyor. Geçmiş kariyerinin aksine Türkiye'ye tatile gelmiş bir görüntü veren Pandev'in rahat tavırları da tepki çekiyor. Oyuncunun bir türlü istenen düzeye gelememesi nedeniyle Prandelli, tecrübeli futbolcuyu yedekte dahi düşünmüyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!