comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın planı hazır! 20 milyon euro...

17 Kasım 2014, Pazartesi 09:29

Gelecek sezon Mali Fair Play için kadro indirmek zorunda olan G.Saray yönetimi, Semih ve Sneijder için bir teklif gelirse 20 milyonluk paket belirledi.

Galatasaray'da herkes devre arasında transferde gönderilecek oyunculara kilitlendi ancak bir de işin satılacak boyutu var. Muslera, Sneijder ve Semih Kaya, Avrupa'dan çeşitli kulüplerden teklifler alırken son olarak Inter'in başına Roberto Mancini'nin gelmesi dedikodu kazanının kaynamasına yol açtı. Yeni bir Inter yaratmak isteyen Mancini'nin Semih Kaya ve Sneijder için yönetimden istekte bulunabileceği iddia ediliyor.

YÖNETİM SATMAYA HAZIR

Peki bu durumda yönetim ne yapacak? Başkan Duygun Yarsuvat her ne kadar "Futbolcu satmayacağız" dese de Futbol Şubesi, gelecek yılki Mali Fair Play çerçevesinde ekonomik yapılandırma gereği satışa onay vermeye hazır. Yöneticiler,. "Teklif gelirse tabii ki konuyu yönetime taşırız ancak satmak bizim için hayırlı olur" görüşünde. G.Saray iki isim için 20 milyon fiyat belirledi.

BÜYÜK RAHATALA OLUR

Eğer Aslan, ocak ayında parası konusunda menajerinin büyük sorunlar yaşattığı Sneijder ile Semih Kaya'yı satarsa ekonomik olarak ciddi bir yükten kurtulacak. 7.5 milyon euroya Sneijder'i alan Aslan, 12 milyon euroya razı. Semih için de 8 milyon euro gibi bir rakam düşünülüyor. Eğer bu transferler gerçekleşirse Aslan, yerli bir stoperi alacak. Sneijder'in yerine ise oyuncu düşünülmüyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!