comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal'dan ilginç Drogba açıklaması!

20 Şubat 2014, Perşembe 10:07

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Didier Drogba hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmsi sezon sonunda sona erecek olan Didier Drogba hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Didier Drogba'nın sözleşme uzatmak için çabalaması gerektiğini dile getiren Aysal, "Oynayan oyuncu ile sözleşme uzatırım" dedi.
 
Drogba'nın Antalyaspor maçındaki tepkisinin Roberto Mancini'ye olmadığını ifade eden Aysal, "Drogba yıldız bir oyuncu. Son maçlarda düşüş içinde olduğunu ben de görüyorum. Kötü oynayan oyuncuya sözleşme yapmam. Tabiri caizse nerede trak, orada bırak olur. Oyundan çıkarkenki tavrı abartıldı. Drogba'nın orada verdiği tepki hocasına değil, kendisinedir. Kötü oyununa ve oyundan çıkmak zorunda oluşuna. Bazen öyle durumlar vardır ki bir oyuncu bir maçı kurtarır, kritik bir gol atar o zaman başkan kontenjanından sözleşmesi uzar. Ama bunun için çabalaması gerek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sabah

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!