comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray taraftarı çıldırdı

04 Şubat 2014, Salı 17:58

Özellikle sosyal medyada gündeme gelen bu iddia Galatasaray taraftarını çıldırtmaya yetti. Yeni sezon formaları için düşünüldüğü iddia edilen formalar taraftarı çileden çıkardı.

Özellikle sosyal medyada gündeme gelen bu iddia Galatasaray taraftarını çıldırtmaya yetti.
 
Yeni sezon formaları için mor renk gündemde. Birçok uluslararsı üne sahip olan takım, önümüzdeki sezon giyecekleri formalardan ip uçlarını sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Bazı takımlar 3 ve 4. alternatif formalarının tamamını basına tanıttı bile. Ancak kendileri ile özdeşleşen formaların yeni tasarımlarını Dünya Kupası öncesine bırakma kararı aldı.
 
Yeni formalar bunlar mı?

Formaları dizayn işlemlerini yeni sezon öncesi halletmek isteyen bir diğer takım da Galatasaray. Ancak bu değişim, sarı kırmızılı taraftarları biraz kızdırdı. Daha önce de tepki toplayan mor rengin yeni formalarda kullanılma ihtimali, sosyal medya üzerinden kampanyalar yapılmasına neden oldu. Hatta anketler ve yine toplu Twitter organizasyonlarıyla tepkiler dile getirildi. Ortak görüş ise Galatasaray'ın tarihine not düşen parçalı formalarının önümüzdeki sezon da yer almasının istenmesi. Görünüşe bakılırsa Galatasaray taraftarı gelecek sezon parçalı yerine çubuklu, sarı kırmızı yerine de mor giyecek. Ancak bu spekülasyonlar Galatasaray Kulübü tarafından henüz yalanlanmadı.

Yeni sezon formaları Galatasaray taraftarını çıldırttı
Kaynak: Eurosport

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!