comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal'dan dev transfer harekatı! 2 yıllık sözleşme...

30 Kasım 2013, Cumartesi 10:25

Jose Mourinho, Real Madrid'den eski öğrencisi Coentrao'yu almak için harekete geçti. Ünal Aysal da sezon başında alamadığı İngiliz yıldız Ashley Cole için yeniden düğmeye bastı.

Ligde alınan istikrarsız sonuçlar, zirveyle farkın iyice açılması ve son olarak Real Madrid hezimeti... Galatasaray için bu sezon büyük bir hayal kırıklığıyla geçiyor. Camiada ve taraftarlar arasında karamsar bir hava hakim. Yönetim ise ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle takımı yeniden ayağa kaldırmaya kararlı. Ünal Aysal'ın gözü yine dünyaca ünlü yıldızlarda. Bunlardan biri de son 10 yılda dünyanın en iyi sol beklerinden biri olarak gösterilen, İngiltere Milli Takımı'nın vazgeçilmezi Ashley Cole! Sezon başında da gündeme gelen 32 yaşındaki oyuncu, Mourinho'nun Chelsea'ye dönmesi nedeniyle Galatasaray'ın teklifini kabul etmemişti. Ancak işler Cole'ün umduğu gibi gitmedi. Portekizli çalıştırıcının gözüne giremedi. Üstüne üstlük Mourinho, Ocak ayında vatandaşı ve eski öğrencisi Real Madrid'in sol beki Fabio Coentrao'yu almak için harekete geçti.
 
10 milyon TL kazanıyor 
İngiliz basını, Chelsea'nin, kontratı sezon sonunda bitecek olan Ashley Cole'e yeni bir sözleşme önermeyeceğini ve yolların ayrılacağını yazdı. Galatasaray, şu anda yıllık yaklaşık 10 milyon TL kazanan İngiliz sol beke aynı parayı verip iki senelik sözleşme önermeye hazırlanıyor. Roberto Mancini'nin de çok istediği Cole için eski takım arkadaşı Drogba da bizzat devreye girecek.
 
Kolarov'dan vazgeçilmedi 
Sol bek için bir anda Ashley Cole ismi gündeme gelse de Aleksandar Kolarov için de girişimler sürüyor. Yönetim, Sırp yıldızdan vazgeçmiş değil. Mancini de eski öğrencisiyle sık sık telefonla görüşmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, Cole transferini gerçekleştiremezse Kolarov'a imza attırmayı hedefliyor. Tek sıkıntı, 28 yaşındaki oyuncuyla İtalyan ekibi İnter'in de ilgileniyor olması.

Kaynak: Fanatik

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!