comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner'in menajerinden açıklama!

28 Şubat 2014, Cuma 14:47

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek Caner Erkin'in ismi bu kez de Bayern Münih'le yazıldı. Daha önceden de Liverpool'a transfer olacağı iddia edilen tecrübeli oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin'in son olarak Alman devi Bayern Münih'in yıllık 2.5 milyon eurodan 5 yıllık teklifini kabul ettiği ve ön protokol imzaladıği iddia edildi. Caner'in daha önceden de adı İngiliz kulübü Liverpool ile anlaştığı iddiası gündeme gelmişti.
 
Bu iddialar üzerine açıklamalarda bulunan tecrübei oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, "Caner'i geçen hafta Liverpol'a transfer ettiler, bugün de Bayern Münih'e... Her geçen hafta başka bir kulüple futbolcumu anlaştırıyorlar. Gerçekten ben de şaşırıyorum hangi kulüp ile anlaştık diye. Caner'i haftaya bakalım hangi kulübe transfer ettirecekler, ben de merakla bekliyorum. Daha önceden de size yapmış olduğum son açıklamadaki gibi şimdilik hiçbir gelişme yok. Fenerbahçe kulübünden haber bekliyoruz. Fenerbahçe ile görüşmeden herhangi bir karar vermeyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Ntvspor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!